[]

hadi benim göbeği eritelim

selamlar, benim iğrenç bi vücut tarzım var. boyum 185 kilom ise 85kg fakat kollarım ince ve göbeğim artık dayıların göbeği gibi oldu, bundan da rahatsız olmaya başladım ve kendime yaza kadar en azından göbeği eritme hedefi koydum.

fakat pandemi dolayısıyla spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorum, her gün sahile gidebilirim. atlama ipim, 2x5kg lik dambıllarım ve bi tane de mat'ım var.

aslında sportif biriyim 2 günde bir 10km lik yürüyüşler yaparım ama asla erimiyor göbeğim.

nasıl bir beslenme düzenim ve egzersizlerim olsun ki şu göbekten kurtulayım be !

yaza kadar eritmeme yardımcı olacak programa 2 bira sözüm:)

 
Beslenme ve spor.

Önce ufak ufak if yapmaya başlayın. Ardından kalorili, sağlıksız yiyecekleri azaltın. Hiit ve karın egzersizlerini de beraber yürütürseniz olur.
  • ruhen hastayim ben  (31.03.21 22:17:18) 
fazla karın çalışma. bölgesel zayıflama diye bi şey yok.

frodo gibi uzun mesafeler yürümek yerine bol bol squat yap.
şınav çek
5'lik dumbell'larla biceps, omuz, triceps çalışabilirsin. squat yaparken elinde olsunlar.
bir iki haftaya hareketler kolay gelmeye başlar. o zaman burpee yapmaya başla.

karbonhidratı azaltıp proteini yükselt. aç kalma.
  • sinek kral  (01.04.21 01:13:04) 
Başlangıcı yürüyüşle yap ama lank diye 10 km’ye çıkma. Haftada 2 km artıracak şekilde yükseltebilirsin. Yürüyüş sonrası hazır sıcakken ip atlama da eklenebilir. Üstüne de dambıllarla çalışılabilir. Nette bir dolu program var.
Diyet için başlangıçta abur cuburu kesip, her öğüne hayvansal protein eklesen yeter.

  • arnold schwarzeneger  (01.04.21 11:01:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.