[]

Payoneer'dan Enpara'ya dolar transfer ücretleri...

Nasıldır?

Garanti gibi bankalar arada epey bi kırpıklıyormuş diye duydum.

Enpara komisyon almıyormuş dediler.

Ne dersiniz ben de açsam mı bi hesap?

Bir de ek olarak Enpara hesabınızdan genel olarak memnun musunuz?

 
sondan başlıyorum, enpara'dan gayet memnunum, on üzerinden 9 veririm.
enpara birçok konuda komisyon almıyor doğrudur, ihtiyaç varsa aç bir hesap :)
payoneer kullanmadım, para gelişi hakkında cevabım yok maalesef.
  • pccopath  (31.03.21 18:56:08) 
Açın tabii. Durduğunuz hata. Garanti Payoneer'den yolladığım 50 dolaresin 25'ine çöküp kuşa çevirmişti. Enpara döviz transferinden alsa bile 20 TL komisyon alıyor, değişmediyse tabi. Enpara hesabımdan memnunum ama artık kampanyaları falan çok leş, evlerden ırak.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (31.03.21 20:06:01) 
yüklü miktarlarda çekilmeyecekse teb atm'leri genelde avantajlı oluyor, payoneer hesabından direkt dolar çekiminde. tl olarak çekince kurdan da dövüyorlar iyice kuş kadar kalıyor.
geliriniz arızi değil de düzenli olursa vergi konusunda da sorun yaşamamak için gerekli adımları atın diye hatırlatmanızı yapayım.

  • gkhncnzdgn  (31.03.21 20:57:48) 
Yanlış demişler Enpara da güzel komisyon kesiyor. Kuveyt Türk'ün Senin Bankan diye bir olayı varmış Enpara gibi. Swift ücreti almıyormuş diye duydum.


  • otonomo  (01.04.21 00:24:43 ~ 00:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.