[]

Amerika’dan gelecekten 1000 dolara laptop istesem mi?

İyi bir laptop alınabilir mi? Ayrıca Türkiye’de de garantisi olan marka var mı? Sıkıntı yaşar mıyım?




 
gelecek kişiden sanırım :)

amerikadan alınan ürünlerin burda garantisi var mı ya? sanırım yok.
  • benaslinda  (31.03.21 11:55:11) 
İnsan arkadaşım gelecek


  • toucheamore  (31.03.21 12:12:30) 
1000 kagit az ama 1300 1500'e cok kral makineler getirtebilirsin. su an indirim zamani degil ama gumruk vergisi odemeyeceksin en buyuk artisi bu. alirsan register ediyorsun sana firmaya gore en az 12 ay garanti veriyor. sikinti olursa yurtdisina kargoluyorsun. ufak bir ihtimal buradaki servise veriyorsun. problem cikarmasi cok olasi degil ama elektronik sonucta.


  • nibba  (31.03.21 12:16:15) 
Maalesef su siralar laptop bulmak zor. Ben Amerika'dan Avrupa'ya baktim, düzgün fiyata yoktu. Avrupa'da denk geldi ne indirim ne bindirim olması gereken fiyat.
Maalesef elektronik tedarik zincirinde acayip sıkıntı var, ek olarak lojistikte de var. Bunlari üst üste ekleyince arz olmuyor talep cok olunca fiyatlar bindirimde.

Zamanınız varsa düzgün fiyata ryzen 4800h ve rtx 3060 bulursunuz. O olmadi rtx 2060 kesin bulursunuz.
  • logisticsmanager  (31.03.21 13:43:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.