[]

İkea Halıları çok mu dandik olur?

Oturma odasında beyaz güzel bir halımız vardı. çay döke döke berbat hale geldi. açıkçası halıya tekrar dünya para bayılmak istemiyorum. şu halılar çok mu dandik durur acaba. ve kullanan varsa hangisini önerir. langsted mi stoense mi.

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

 
bunlar özel desen model halılar değil ki git bir halıcıya kestir? muhtemelen ikeanın geri dönüştürülebilen naylonundan iyi çıkacaktır.


  • ala09  (30.03.21 23:52:09) 
hocam hali alacaksan el dokumasi alacaksin ki degsin. cok pahali dersen ala09'un dedigini yap. plastik hali mi olur yaw


  • nibba  (30.03.21 23:57:27) 
Bunlar polipropilen halı sanırım, öyle görünüyor özelliklerine bakmadım ama. 1 seneye rezil olur. Normal halı markalarının akrilik iplikten olan halılarına bakın en azından. Ucuz halı polipropilenden yapılır ve aldığınıza pişman olursunuz.


  • curukturpkokusu  (31.03.21 00:00:33) 
aynı özelliklere sahip halıyı daha ucuza bulabilirsiniz


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (31.03.21 00:01:05) 
Evet, plastik bu halılar.

Ben şahsen almam.
  • hayirsiz  (31.03.21 01:22:44) 
Cok dandik degil dandik de degil bende bi tane ufak var yikandi da sapasaglam amaaaa cok pahaliymis


  • Anjelik  (31.03.21 08:00:44) 
Ben taşınırken Ikea'dan şu çok meşhur siyah beyaz kareli halısından almıştım. İlk açıldığında tabii plastik kokusu oldu biraz ancak uzun vadede evdeki el yapımı Isparta halılarına göre bile çok daha memnun kaldım.

1. Temizliği çok kolay. Ne kıl tutar ne saç tutar. Süpür geç, bitti.
2. Leke de tutmaz. Yere çay mı döküldü, köpüklü bezle sil tamamdır.
3. Elden çıkartmak daha kolay.
4. Stoense pofuduk bir halı ama ikinci gönderdiğiniz de eminim ki benim halım gibidir.

Ben alırken kur böyle değildi tabii ki, şimdi için pahalanmış elbette (ben de halıları yenilemek istediğim için aktif olarak bakıyorum). Ama yerel üretim yapan çok yer de gördüm, bir tek makine baskısı halılar uygun fiyatlı, geri kalanlar zaten Ikea'dan çok farklı değil.

Estetik kaygılardan ötürü de Ikea ya da Vivense'deki nordik temalı sade halılar diyorum...
  • silverleaf  (31.03.21 09:04:43 ~ 09:06:01) 
ikea'dan aldığım halıyı 4 senedir sorunsuz kullanıyorum. farklı bir markadan aldığım halı ise aynı performansı göstermedi maalesef.


  • tantunisultansuleyman  (31.03.21 09:11:41) 
Ben 5 sene once almıştım ikeadan hali 100tlydi fiyati. Kullandığım 5 yilin 1dksinda memnun olmadım. 100tlyi cope atsaydim keske.


  • punk  (04.04.21 02:05:44) 
Adum almıştım, toz pembe renginde. Sizin gönderdiklerinize çok benziyor hatta bence aynısı adını değiştirmişler. Adum diye aradım sitede şimdi, stoense çıktı.

Gayet memnunum. Dandik filan değil. Sırf esnaf yalan dolanı, kazığıyla muhatap olmamak için bile alınır. O zaman (3 sene önce filan) fiyatı da çok uygundu. Ha şimdiki kurlarla ithal ürün satan yerlerin çok bir esprisi kalmadı ayrı mesele, ama gönderdiklerinizin fiyatı da iyi yine bence.
  • gayda  (04.04.21 02:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.