[]

İşle alakalı ne yapmalıyım?

İşyerinde bir kaç ayım doldu, uzaktan çalışıyoruz. Doğru düzgün bir takım şeyleri öğretmeden direkt benden işi yapmamı ve çözüm üretmemi bekliyorlar. Yöneticiye işle alakalı soru sorsan o da bilmiyor çoğu kez, takıldığım noktada danışacağım kimse yok. İş arkadaşları desen angarya işleri bana yıkma peşinde. Bir de öyle bir şey ki, özel bir takım programlar var kullandığımız dışardan öğrenme gibi bir durum da değil. Mesela iş geliyor ben geriliyorum, bu ne şimdi, nasıl yapıcam bunu gibi. Anksiyete bir nevi. Haftalardır çıkış yolu arıyorum ama bulamadım. Yeni işte arıyorum bir yandan ama malum piyasa bitik.

Ne yapmalıyım bu durumda? Çok teşekkürler.


 
ortam ne kadar müsait bilemiyorum; ama belki fırsata çevirebilirsin. şöyle ki,

elinden geldiğince çalışmaya devam et; ama bir yandan da kafana takılan her türlü saçmalığı, yetersizliği, yanlışlığı, sistemsizliği bir kenara yaz. sonra oturup hepsini sunum haline getir ufak bir konuşma hazırla. sonra idealist olduğunu düşündüğün yönetici yada patronun kapısını çalıp bir sunum yapabilir miyim de. oturup şikayet etmektense birşeyleri düzeltme çaban elbet takdir görür ve diğer herkesin önüne geçirir seni.
  • buenosdias  (30.03.21 21:27:02 ~ 21:27:44) 
daha güzel. hata yaptığında "bana ne kardeşim söylemediniz ki" dersin. büyük rahatlık bir yandan.


  • das ende der welt  (30.03.21 21:48:13) 
of okurken gerildim. en son işimde, daha ilk haftada işi anlamadığım için bana yetersiz muamelesi yapılmıştı aklıma o geldi. sinir oluyorum böyle tiplere.

doğru düzgün iş anlatmayıp üstüne sizden iyi bir performans bekliyolarsa yapabildiğinizi yapıp bırakın. bir iş geldi mi, yeniden sorun nasıl yapılıyor diye. yine anlatan olmazsa kendi bildiğiniz gibi yapın. sorarlarsa da kendi çabamla anca bu kadar oldu dersiniz. hem tekrar sorarak öğrenmeye çalıştığınızı gösterirsiniz hem de size işi anlatacak birilerine ihtiyaç duyulduğunu farkederler
  • gilly  (30.03.21 23:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.