[]

şaka

merhaba sevgili ekşi duyuru ahalisi. aynı yurtta kaldığımız bir arkadaşımıza, bize yaptığı yersiz bir şakadan sonra şöyle okkalı bir şaka yapmak istiyoruz. bu konuda orjinal bir fikri olan veya yapılmış ama yıllardır akıllardan çıkmayan sağlam fikirlerinizi beklemekteyim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.




 
bizim bir şaka var bomba. şimdi reis şakası diye bir olay var. çok basit bir şaka. yurda yeni gelmiş elemanlara yapılır bilmiyorsanız onu da anlatırım. arkadaşı alın reis şakası yapacaz deyin. önceden ayarlanmış elemana gidin sen kimsin kürtmüsün seni barındırmayız burda zart zurt atar yapın eleman diklensin sonra bir kavga çıksın. ayırsınlar hemen. sonra eleman sizi ahmet abime siktircem ben onun yeğeniyim falan desin. siz ahmet mi şu ahmet x mi deyin. evet desin. yapma etme falan derken eleman gitsin arasın. bu arada siz yarra yedik oğlum o ahmet pkklıymış aşiretliymiş sikerler bizi falan desin.

sonra yine önceden ayarlanmış ahmet ve adamları gelsin. mümkünse kürtçe bilen dalyan gibi adamlar olsun bunlar. sonra size bol bol tehdit bol bol dayak. burda gerçekçi olması için çekinmesinler vursunlar size. sizin şaka yapılan da en sonda olup akibetini beklesin. ondan sonra artık istediğinizi yaptırın sizin elemana.

bizim arkadaşa yapmıştık elemanın saçlar uzundu saçlarını kesecez falan traş makinesi falan getirdiler. eleman yalvardı abi dövün ama saçımı kesmeyin diye. hatta başta komünist olduğunu ispatlamak için sandalyeye çıkıp çav bella okudu. ve bunu 40-50 kişinin önünde yaptı.

yalnız şakanın iyi olması için elemanı tehdit edeceğiniz güzel bişi olmalı. biz de saçtı çünkü saçı uzundu arkaadaşın. bir de başta herkes ahmet mi ahmet siker olum sizi dayakla kurtulursanız iyi, kolunu bacağını kırıyormuş adamın falan filan.
  • ayiadam  (24.05.10 00:14:08) 
biz o şakayı yapmıştık polis geldi sonra


  • kapi  (24.05.10 00:17:00) 
Prank Wars diyosun yani :P
Youtube da ara prank wars diye. Özellikle Collegehumor'dan Amir ve Streeter komik şakalar yapıyorlar birbirlerine. Hatta Mtv'de Pranked diye bir tv showu bile yapmaya başladılar. O tipte bişeyi organize edebilirsen şükela olur. Hatta videoya kaydet izleriz :P

  • Huan  (24.05.10 00:20:34 ~ 00:21:40) 
eski duyurularda vardı bu tür şaka soruları, çok da yaratıcı cevaplar verilmişti ancak şu anda arama fasilitesi çalışmıyor. çalışınca şaka yazıp aratın, bir sürü güzel şeyle karşılaşacaksınız :)


  • i ve been mistreated  (24.05.10 00:26:58) 
@ayiadam
yaptık onu, süper olmuştu :D

  • vito andolini  (24.05.10 01:00:53) 
odtü'de şu şaka anlatılırdı eskiden:
elemanlar kantinciyi de ayarlıyorlar ve anons sisteminin hoparlöründen kantine sipariş vermeye başlıyorlar. cidden de verdikleri siparişleri getiriyor kantinci, hatta bu eleman da veriyor falan, hazırda bekleyen birileri koşup ayarlıyor, yine geliyor istedikleri. sonrasında bu eleman tekrar sipariş verdiğinde, karşıda duyan muyan olmadığından gelmiyor elbette, eleman da kantine inip bağırıp çağırıyor ağız dolusu, bu arada kantin dolusu eleman kpuyor gibi.
eleman biraz safçaymış diyeceksin ama çıkıyor öyle saflar, bir keresinde bir elemanı elindeki mınçıkası için yurt müdüründen damga almaya gönderiyorduk, sonra zor durdurmuştuk.
  • yalnux  (24.05.10 02:20:34) 
sanırım burda bi link verilmişti yada sözlükte.
bilkent yurduydu galiba.
elemanlar yurdun güvenlik görevlisini de ayarlıyor önceden ve kurbanın dolabına küçük poşet içinde uyuşturucu madde gibi bi toz koyuyorlar. büyük ihtimalle un yada pudra şekeri falandır.
güvenlik görevlisi rutin arama diye odayı ararken kurbanın dolabında bu tozu buluyor. bu ne flan derken bi taraftan da güya yurdun müdürünü arıyor madde bulundu diye. yurt müdürü "ben geliyorum sen narkotiği ara" diyor. bu hemen polisi arıyor gene güya vs vs. yazık çocuk beti benzi atmış şekilde valla benim değil diye ağlayacaktı nerdeyse.
  • halanne  (24.05.10 11:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.