[]

Memurlarin egitim vermesi

Merhaba arkadaslar
bir memur arkadasim soruyor; kendisi haftasonu bir merkezde verilen sertifa programinda egitmenlerden biri olabilir miyim diye soruyor. Online olacakmis ve haftasonu imis.
Bu konuda bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirjm.


 
Çalıştığı kurumdaki üst amirinden izin alması gerekiyor. Daire başkanı, müdür, şef kim varsa amiri dilekçeyle ona bildirmesi gerekiyor, daha sonra da insan kaynakları veya personel kim varsa kayıt altına alıyor mesai harici çalıştığını.

Çalışacağı yeri, zaman aralığını da bildirmesi gerekiyor. Konuyu amirine açarsa o söyler yapması gerekenleri.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (30.03.21 10:40:47) 
Bildirmekten kastım dilekçeyi verdim artık çalışabilirim değil bu arada. Dilekçenin onaylanması gerekiyor üst amiri tarafından, kuruma göre dilekçe en üst amire kadar çıkabilir de.


  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (30.03.21 10:42:49) 
cok tesekkur ederim, arkadasim mesai saati disi oldugu icin bu surecleri atlayacagini dusunmus..


  • gaea  (30.03.21 10:58:24) 
memur, gelir getirici bir iş yapamaz, yaparsa calistigi kuruma bildirmek ve ödemeyi kurum üzerinden almak zorunda. yani para calistigi kuruma yatar, calistigi kurum vergiyi, kendi payini keser geri kalani calisana öder. memurlarin sirket ortagi olmasi ve sirket üzerinden gelir elde etmesi de belli kosullara baglidir. bununla ilgili internette bircok bilgi var.

bunun bir istisnasi ögretmenler ve akademisyenler, onlarin da calismasi izne bagli. onun ayrintili kosullari da google aramasi ile bulunabiliyor.
  • spivak  (30.03.21 11:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.