[]

Klima hk.

Merhabalar,

Aklımızda mitsubishi electric klima almak var 6500 gibi bir fiyata ekteki ürünü alabiliyoruz, bütçemiz o aralıkta ama tabi görüntü olarak çok klasik bir model. Aynı fiyata bosch’ta ekteki ürünü de beğendik daha şık duruyor. Ama mitsubishi electric en iyisi denildiği için tipini çok önemsemeyip direkt onu mu alalım yoksa tipi önemli diğer markalarada mı bakalım?

Fikirlerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler

 
gecen de mitsubishi cok iyi demislerdi. bence de ve en onemlisi de ulke sartlari olarak sekil semal bir yana kaliteli olandan yana kullanmalisiniz oyunuzu. bir fikir olarak belirttim.


  • evimin paspasi  (29.03.21 22:31:09) 
daikin, mitsubishi bu işin mercedesi bmwsidir.


  • false pretension  (29.03.21 22:45:55) 
Ben mitsubishi taktırdım ve oldukça memnunum. Alırsanız, melcloud app ile uzaktan kullanmak için gerekli aparatı da taktırmanızı tavsiye ederim, tabi model bunu destekliyorsa.


  • harmanyeri  (29.03.21 23:01:57) 
markadan daha önemli olan şey evinizin alanı ve bu alana göre klimanın btu değeri. yani büyük eve düşük btu değerli bir klima alırsanız elinizde patlar.


  • uuth  (29.03.21 23:22:34) 
mitsubishi sikintisiz 15 sene + goturuyor, tecrube ile sabit.
Boyle islere bulasirken aklima hep yahudilerin "ucuz mal alacak kadar zengin degilim" lafi gelir..

  • cooperr  (30.03.21 07:26:42) 
Kışın ısınma amaçlı da alıyorsanız boschu eleyin. Mitsubishi ve Daikin biraz da isim satar. Bunların yanında Hitachi ve panosonic de bakın.


  • fikox  (30.03.21 08:49:11) 
klima alırken tasarımını hiç umursamam.. klima inverter mı değil mi, bir de teknik servis ağı yaygın mı bunlara bakarım.. mesela yazın aşırı sıcaklarda klima arızalandı diyelim, teknik servis bir hafta on gün sonraya gün verirse ne yapacaksınız bence bu gibi detaylar önemli.. reklam olmasın ben beko klima kullanıyorum bir sorun olursa ertesi gün şak diye geliyorlar.. 3 yıl standart garantinin üzerine 4 yıl ek garanti de satın aldım pırıl pırıl oldu.. bol şanslar


  • strobist  (30.03.21 14:48:55) 
Boschu çıkartın. Hiçbir avantajı, teknolojisi yok.

M kareyi iyi hesaplayın. Hatta arçelik'ten servis çağırın keşfe. Daha sonra donanımhaber'deki klima önerisi başlığına göz atın.
  • elitoangelito  (30.03.21 21:15:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.