[]

Büyükannesi Vefat Eden Arkadaşımı Aramalı mıyım?

Selamlar,

6-7 yıldır beraber çalıştığım yakın sayılabilecek bir arkadaşım var, 1 yıldır memleketimden çalışıyorum bu arkadaşımda istanbulda yaşıyor, geçen hafta gördüm ki benim bulunduğum şehre gezmeye gelmiş ortak tanıdık arkadaşlarım ile ve beni aramadılar.

Şimdi bu arkadaşım büyük annesi vefat etti kendisini aramak hiç içimden gelmiyor çok kırıldım kendisine. Bu ikilemi yaşamak bile beni çok üzüyor ama sizce kendisini baş sağlığı için aramalı mıyım?

 
ara bi şey kaybetmezsin, sonra aramamaya devam edersin


  • jelly bear  (29.03.21 13:29:58) 
aramalısınız tabii ki.
benim bir sürtüşmeden dolayı altı yıldır görüşmediğim iki arkadaşım annemin cenazesine gelmişti.

vefat olaylarıyla bu tip kırgınlıkları aynı kefeye koymayın.
sonra tekrar mesafeli davranır ya da istemiyorsanız görüşmezsiniz.
  • blatta hiberna  (29.03.21 13:37:33) 
ara kesinlikle. kırıldığın konuyu da hiç belli etme, basitçe ve samimi olarak dileklerini ilet, yeter.
sonrası da senin kendi tavrına kalsın, verdiğin karara göre devam edersin bu kişi hk.da.
doğrusu budur.
  • gece lampulu  (29.03.21 14:33:04) 
Mutlaka arayın.


  • kobuzchu kiz  (29.03.21 14:35:17) 
yakın arkadaşımsa mutlak ararım.

sonrasında da buraya kadar geldin beni niye aramadın lan ayıp değil mi derim, açıklamasını yapar konu kapanır, böyle şeylere darılma olmaz. vardır bi sebebi.
  • benaslinda  (29.03.21 14:36:38) 
Ara


  • yarey  (29.03.21 14:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.