[]

Toyota Corolla multimedya ekran değişebilir mi?

selamlar

2021 model toyota corolla sahibiyim. aracın kocaman bir multimedya ekranı var fakat 3 satır yazı çıkıyor sadece. navigasyon vs gibi uygulamaları çalıştıramaz. peki bu ekran değiştirilebiliyor mu?


 
carplay veya android auto yok mu


  • sutlu nescafe  (29.03.21 00:19:55) 
@sutlu nescafe

onlar yok. zaten iki satırlık bir ekranı var sadece bilgilendirme yapıyor. çalan şarkının adı vs gibi.
  • Wolfware  (29.03.21 00:26:15) 
Multimedya ekranı olarak aratırsanız çıkar. Denemeden almanızı pek önermem yavaş falan olursa canınızı sıkar.


  • bahoho  (29.03.21 00:30:09) 
yetkili servise sorun onlar değiştirebilir muhtemelen


  • jelly bear  (29.03.21 00:39:12) 
Vision paketteki ekranı mı kastediyorsunuz hocam? Çok kötü ekran o evet.

Piyasada ekranlar var ama denildiği gibi denemeden almayın sakın. Çok kötü olanlarda var iyi olup bilmem kaç bin lira gibi gereksiz pahalı olanı da var. Facebook telegram vs grubu bulup oradan soruşturun. Vision paket alıp ekranı değiştiren çok kişi var
  • avatar is back  (29.03.21 00:53:10) 
şurada bir konu var:

www.toyotaclubtr.com
  • kibritsuyu  (29.03.21 01:48:16 ~ 01:49:19) 
Sony'nin Apple Carplay'li multimedya setleri oluyor. Onları araştırın derim. Piyasada 2.000 lira civarında Android teypler de var ama performansı çok iyi değil. Sony'ler 3 bin civarında. En azından kalitesi belli. Hızlı vs.


  • himmet dayi  (29.03.21 08:17:29) 
Corolla 2010 aracima almayi dusunuyorum.
Senin arac icinde vardir, mutlaka

a.aliexpress.com
  • kaiserr76  (29.03.21 17:27:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.