[]

kriptoya giriş

merhaba,
evet geç kalmış olarak benim neyim eksik diyip 3-5 bişeyler kazanma amacıyla bu alana girmek istiyorum fakat en temel şeyde sıkıntı yaşadım bu kadar alternatifle karşılacağımı tahmin etmiyordum.
arkadaşlar allaşkına pipeline şeklinde kendi kullandığınız para aktarma sürecini yazar mısınız?
bi yazıda btctürk'e aktar ordan binance'e koy diyor biri diyor papara kullan biri diyor binancede de oluyo ama biraz karışık.

bu işin kompedanları 'best practice' olarak nasıl yapıyor?
aydınlatanlara 1 coin bedava! kendi coinim daha çıkmadı..adı bile yok

 
hhiiiç uğraşma hocam. trbinance'tan üyelik aç. herhangi bi bankadan trbinance'a tl eft/havale yap. bitti gitti :)

üyelik açmadıysan tanıdığın birinden de referans kodu al. iki tarafa da güzellik oluyor.
  • turbo sadık  (28.03.21 15:14:46) 
@turbosadık, teşekkürler. trbinance ile binance farklı platformlar mı?


  • ilkot  (28.03.21 15:19:05) 
hayır değil birisi diğerinin türkiye ayağı hazirana kadar da komisyon almayacak. sadece az coin var. zamanla da çoğalıyor. ben de oradayım. en iyisi ftx ama orası karışık en basti trbinance zaten en iyi kazancımı da oradan aldım hep kullanımı basit.


  • turbo sadık  (28.03.21 15:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.