[]

hamam boceklerinden nasil kurtulurum

son 1-2 aydir devamli goruyorum, olduruyorum olduruyorum bitmiyorlar. tuzaklardan aldim onlarin da ise yaradigini sanmiyorum. cozum?




 
www.gittigidiyor.com


www.hepsiburada.com

farklı sitelere de bakabilirsin fiyat için. %100 çözüm budur.
  • westblack  (27.03.21 00:29:38) 
ilaçlama şirketleri var. satılması yasak, ama bu böceklerin türlerine göre en etkili ilaçları sadece onlar alabiliyor ve uygulayabiliyor.
milyon tane yöntem denedikten sonra bir şirketi aradım, gelip üç-dört yere minicik bi şey koydu. on gün içinde bitti. derlerdi de inanmazdım. işi bilene teslim edin derim.

  • lovemyself  (27.03.21 00:34:00) 
işi bilene teslim edin +1, kendi kendinize ilaçlama yapmayın bence.

bir de eve en çok nereden girdiklerini tespit edin, apartmandaysanız siz evi ilaçlatsanız da sonu gelmeyebilir. bu arkadaşlar kanalizasyondan falan geliyorlar zira sonuçta. biz ilaçlama artı nereden geldiklerini tespitle önünü alabilmiştik. davlumbaz havalandırma borusunun çıkışında koruyucu tel bir kapak yokmuş mesela, oradan geliyolarmış. kullanılmayan banyo gideri gibi yerler varsa poşetlerle gazete kağıtlarıyla tıkayın falan mesela.
  • nimberjack  (27.03.21 00:40:14) 
Ilaclama firmasi+1


  • brkylmz  (27.03.21 01:54:39) 
ilaçlama daha etkili tabi de kısa vadeli çözüm olarak bu raid'in vs tabletlerinden alıp kritik köşelere koyulabilir. eski evde bende de çok çıkıyordu. sağda solda ölülerini görüyordum. gene tatsız bir görüntü tabi o ayrı.


  • ravenclaw  (27.03.21 02:57:55) 
Bir gede her şey uyurken ayakkabımı koyduğum poşetin içinden ses gelmesiyle başlamıştı, sese uyandım ve karşımda o şeref yoksunu böcek. Öldürmeye çalıştım ama ölmedi kayboldu gitti. Annemler de memleketteydi, korkudan gece üçte onları aradım çok köyü olmuştum hiç uyuyamamıştım. Bir de annemler de arada görüyormuş ama bana ve kardeşime dememişler sonradan dediler. Sabahına evi ilaçlattım. Sonra gördüm pezevengi. Hatta her türlü böcek yok oldu öyle diyim.

Bor mor koyma vs hikaye. Tek çözüm ilaçlatmak.
  • Hallegadola  (27.03.21 11:30:54) 
ben de aynı sorundan muzdariptim. sonra bir böcekolog buldum adam aklıma hayalime gelmeyecekyuvalar buldu..masamın menteşeleri, pencere çerçevelerindeki tüneller vs. tabi ortalığı da ilaçladı çok şükür bitti. işini bilen bir ilaççı bulmalısınız.


  • iwillsee  (27.03.21 11:31:32) 
İlaclama ya da bayerin ilaci. Ben bayerin ilacini kullaniyorum. Her yil bu zamanlar da terasa yeniliyorum. Evde hayvan varsa ilaclama sikinti. Bir de ilaclamayi 15-20 gun sonra yenileme iz gerek yoksa olmeyen yumurtalardakiler yeniden cikiyor. Bu nedenle bayer daha mantikli geliyor bize. 15-20 gun sonra kendimiz yeniden uyguluyoruz bir yere daha


  • 65 derece  (27.03.21 12:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.