[]

anakart ekran kartı uyumluluğu

kendi ekran kartımı sattığım için sistemden görüntü alamıyorum şu an. idareten dandirik bi ekran akrtı alayı diyorum sırf görüntü alsın yeter oyun vs oynamam.
sistem: b450m anakrt
ryzen 1600
8 gb 3200 mhz ram,

şimdi buna 20 liraya gefırce fx 5200 128 mb falan taksam olur mu?
mınitör de bu www.hepsiburada.com

 
anakarta girişi uyumluysa olur. pcie mi ne deniyordu galiba.
aynı anakartta yakın zamana kadar hd 4550 kullanıyordum.
monitor için dönüştürücüler var, ondan alabilirsiniz.
...
kartın resimlerine baktım, olmuyor.
  • g7mor  (26.03.21 20:41:47 ~ 20:45:44) 
motherboard graphic card compatibility şeklinde aratırsanız eğer google üzerinde test yapabileceğiniz ortamlar mevcut. yuvası uyumlu olsa dahi ciddi sorunlara yol açabilir.


  • anathemamen666  (26.03.21 22:17:10) 
Pci-e arayüzlü bir ekran kartı almanız gerek. Ayrıca monitör hd çözünürlüklü. Pci-e ekran kartı ve hdmi çıkış olması kriteriniz olursa iyi olur.


  • denizgonen  (27.03.21 09:52:36) 
OB ekran kartı nasıl olmaz diye merak edip anakarta baktım, anakartında on board ekran kartı var görünüyor. HDMI, VGA hatta DVI bile var fotolarda.

Yeni kart alana kadar OB kullanmaya engel bir durum mu var?
  • John Bloor  (27.03.21 10:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.