[]

duyuru erkeklerine sorum, matkabınız var mı?

ev işlerini seviyorum ama matkap kadar az kullanılan ama insanların birbirinden istemeye çekindiği - ortak kullanmadığı bir şey daha yoktur herhalde. şimdi birkaç kez lazım oldu, bi iki arkadaştan aldım ama şu anda deli gibi matkap almak istiyorum. bir yandan da kafam lan 350 lira verme şimdi boşver kırk yılda bir lazım olacak diyor.

sizin matkabınız var mı? sizce ben de alayım mı 31 yaşında bu işleri seven bir roket olarak?

Düşündüklerim bunlar:
www.amazon.com.tr
amzn.to

Edit: şarjlı vidalamam var bosch ixo, bir de dremel'im var. fırsat bulsam da kullansam diye can atıyorum ashshshk

 
bende full takım var elektrik v.b işlerle uğraştığım için,
kırıcı-delici
şarjlı vidalama
tilki kuyruğu
avuç içi taşlama
akrobat merdiven v.b
evinin önünde araç olması gibi bir şey, insana inanılmaz bir güven veriyor..
  • sealth  (26.03.21 20:19:06 ~ 20:20:43) 
yok ama daha cok elektronikle alakali oldugum icin. bir de bizim burada herkeste matkap var istedigimde veriyorlar. :p her turlu yedek parca, elektronik komponentler, macun, tornavida ucu var bende. para olunca sarjli vidalama siparis edecegim ama.


  • nibba  (26.03.21 20:38:53) 
yoktu, babamın zoruyla 3 sene evvel aldık. hoşumuza gitti, bosch bütün seri hemen hemen tamamladık diyebilirim. müstakil ev için inanılmaz faydalı oldu. 2 delme 3 sıkmaya 150 den aşağı almayan ustalardan da kurtulduk.


  • ada meltemi  (26.03.21 20:40:51) 
hahah benzer nedenlerden dolayı almıştım ben de, belki üç ayda bir defa ancak kullanıyorum ama en azından sağa sola sorma derdi kalmıyor. sık kullanmayacağım için de einhell marka bir tane almıştım, gayet yeterli.

şimdi de yine antin kuntin aletler bakıyorum ama kullanmayacağıma eminim.
  • sanal uyku  (26.03.21 21:03:01) 
şarjlı vidalamanın torku düşük, duvarda zorlanırsın, o yüzden
al ama bu linktekileri değil, hız ayarı olan bir tanesini al, linktekiler kademeli hızlı.

  • esref  (26.03.21 21:16:18 ~ 21:21:09) 
ben de bosch almistim yeni modellerden , kampanyasi ile yaninda li-ion pil vermislerdi bir de matkap uclari.


  • evimin paspasi  (26.03.21 21:21:32) 
al.
bazı şeyler ömürlüktür.
evin erkeği / babası olarak tamir çantası + matkap ve aksesuvarları +çekiç vs aletleri.
ve oğluna da öğret :-)
  • ankara06  (26.03.21 21:22:16) 
var olmamı. black and decker var 450w'lık nerden baksan 20 yıllıktır. ömürlük oluyor genelde. 3-4 ayda bir kez işim düşüyor. bu tür aletlerde ben black&deckercıyım ama boschta fena değildir.


  • false pretension  (26.03.21 21:33:44) 
Erkek adamin ufak da olsa bir takim cantasi olmali ya, bizim ceyizimiz de bu.
Yapi$tir diyorum.

  • cooperr  (26.03.21 21:43:56) 
Duyuru kadınlarının neyi eksik :(
Matkabımız var, arkadaştan ödünç almaktan bıkınca indirimde aldık bir tane. Bence her evin takım çantasına lazım.

  • kobuzchu kiz  (26.03.21 22:07:38) 
Kobuzchu +1. Kadınlar tamirat tadilat yapmıyor mu? Ayıb ettin.

Matkap evin temel direğidir, en sevdiğim alettir. Hiç düşünme al. Ayrıca baya da lazım oluyor bence, öyle aldım kenarda dursun aleti olmadığını düşünüyorum.
  • buff  (26.03.21 22:28:29) 
Evet, kadınları nedense bu işin dışında bırakmışım, kusura bakmayın :)

Aldım gitti ya, bulunsun bi tane dediğiniz gibi. Geçen gün Bosch IXO'nun şarjlı tornavidasına matkap ucu takıp duvar delmeye cebelleştim, rezalet oldu bunun bir şekilde üstesinden gelmem lazımdı :)
  • roket adam  (26.03.21 23:52:12) 
gaza gelip profesyonel bosch aldim, sanirim en fazla bir kere kullandim.

ev islerinde super kabiliyetliyimdir. hala vidanin ne yone cevrilecegini bilmiyorum.
  • camussar  (27.03.21 00:05:19) 
Hocam ben de senin gibi bir ikilemde kalıp almıştım birkaç ay önce. Çok memnunum. Ufak bir iş olduğunda gidip arkadaştan rica edeyim su gün alirim vs derdi yok. Kafana göre yapıştırıp geçiyorsun oh mis. Ayrıca yukarıda da bahsedildiği gibi ömürlük alet bunlar. Ben de maddi olarak zorlamayacaksa tavsiye ederim


  • kolaygelsin  (27.03.21 09:28:11) 
var var, zaman icerisinde aldigim biri sütun matkap, biri kırıcı-delici, ikisi akülü vidalama, iki de normal elektrikli olmak üzere 6 tane matkabım var. ikişerden canavar, kaynak makinası, kompil bir atolye dolusu alet var da, detaya girmiyim :D


  • chezidek  (27.03.21 10:51:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.