[]

yana bakınca boynun yanında yağlanma

foto bulamadım düzgün ama buna benziyor
i.pinimg.com

yana dönünce böyle kat kat oluyor dönülen taraf. diğer taraf ise gerildiği için orası normal kalıyor.

normalde birşey yok gergin normalde kol içi gibi.


brightside.me
mesela burda balon şişir sakız çiğne filan demiş de orda kasa dönüşecek ya da sertleşecek bir şey yok gibi. omuz ve ense üstünde mesela deri kalın ama boyun öyle değil

fitnes salonlarında kol çalışılan makinede boyun ense hareketleri yapanlar görüyordum. bu tür şeyler için olabilirmi?

mesela burda da kat kat görüyorum bu fotoda
i.pinimg.com

ben mi abartıyorum?

arkaya eğince de ensede hafi böyle oluyor
content.active.com

gıdı filan yok. her gün ağırlıklı ağırlıksız basit de olsa spor yapmaya çalışıyorum kardiyo da yağ oranım %15 civarıdır en fazla. 2 sene önce %9 çıktı testte de bilmiyorum ne kadar doğru.

sizin yaptığınız hareketler var mı boyun için? fitness hareketlerinde sırt göğüs kol karın gibi bölgeler var boyun ense yok mesela. çünkü zaten omuz hareketleri orayı da kapsar diye mi?

 
Abartıyorsunuz, insan derisi büzülünce kıvrımlanan bir şey, normal.


  • kobuzchu kiz  (26.03.21 13:56:18) 
allah baska dert vermesin demeye geldim :) yuzde 10 yag, super. daha ne isteyecen.


  • camussar  (26.03.21 14:45:06) 
sizde de oluyormu aynısı yani


  • ShadowOfMoon  (26.03.21 20:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.