[]

superonline fiberoptik

slm gencler..
bizim siteye -beylikduzu- superonline altyapı kurmus sonrasında da daireleri gezerek bi zguzel hepimizi kandırdılar.. gerci kanmayacak gibi degil, 10mbit sınırsız 49tl. modem parası yok telefon parası yok kurulum ucreti yok.. hatta ustune ttnetinizi iptal ettirin 150 tlye kadar olan taahhut cezanızı biz odeyelim dediler..
ben ok dedim bagladılar,internet selaleye donustu evet lakin kafama takıldı, simdi benim halen 5 aylık taahhutum var ttnete.. yani yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum, dolayısıyla simdi abonelik iptalinde benden neler isteyecekler, asagı yukarı ne akdar bir ceza odeyecegim... hatırladıgım kadarıyla modemi ucretsiz vermislerdi bize.

musteri hizmetlerini aradım bilgi vermiyorlar yok dilekce yazınn bayide net cıkar falan diyorlar..

eger gercekten ciddi bir meblag cıkartacaklarsa ben bu superonlineı 7 gun icinde iade edip ttnete 5ay daha devam edeyim diyorum..

tesekkurler

 
10 mbit sınırsız olanının kotası var. ayrıca upload kotası var. adil kullanım sınırı.
tam sınırsız 10 mbit 99 lira
www.superonline.net
  • sutlu nescafe  (23.05.10 20:16:15 ~ 20:19:03) 
"sutlu nescafe"
ben oyle bi ibare goremedim o linkte ama... sınırsız 49 yazıyor?

  • Söyük  (23.05.10 20:22:52) 
alt kısımlara doğru propaket var. onun altında yazıyor.

edit: adil kullanım koşulları
www.superonline.net
  • sutlu nescafe  (23.05.10 20:24:44 ~ 20:33:47) 
tesekkurler

dedigin gibi 50GB kotası varmıs.

onun dısında ttneti iptal edersem benden ne talep ederler sorusu güme gitti? :)
  • Söyük  (23.05.10 20:44:38) 
iptal meselesini türk telekom'a sorabilirsin. kesin bilgi için müdürlüğe gitmeni öneririm. iptal ettirmeye gittiğimde başka birine, "şimdi iptal edersen fazla ödersin. 2 ay kalmış zaten sonra iptal ettir" dedi. belki bayilerde bilir.

benim hiçbir taahüdüm olmadığı için son faturayı ödeyip iptal ettirmiştim.
  • sutlu nescafe  (23.05.10 20:48:51) 
ben telefonla arayıp sormuştum.modem parasını ve kalan borcun varsa onu tahsil ediyolarmış sadece.ayrıca ceza yokmuş.


  • otebostan  (24.05.10 10:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.