[]

sabah kasveti

var mı sizde de böyle bir durum? kastettiğim, yataktan kalkma zorluğu falan değil de, örneğin yatarken düşündüğünüz ve size motive edici gelen şeylerin sabah anlamsız gelmesi falan. özellikle de erken saatlerde. sonradan geçiyor zaten. hormonlarla ilgili olabilir mi, nedir acaba bu durumun sebebi?




 
ben de daha çok gece yatarken oluyor. olabilecek bütün olumsuzluklar aklıma gelip karamsarlık kaplıyor. Freud un rüya yorumları kitabını okudum, orada bahsediyor bu durumdan. beyin uykuya geçmek üzereyken olumlu ve umut doğuracak bütün sinyalleri kesiyormuş. normalmiş.


  • skyangel  (25.03.21 10:36:51) 
ters yazdin sanirim, asil gece basini yastiga koydugunda tum sorunlar ustune coker, gun icinde sunu soyle yapsaydim, surda sunu deseydim, kariyerim nereye gidiyor, ciddi iliskim yok, birikimim yok bilmemne tum dertler ustune cullanir. Sabahsa bir uyanirsin yeni bir gun, gun aydinlaniyor yeni bir baslangic, cam acarsin temiz hava alirsin, resmen sarj edilmis gibi yeni gune baslarsin


  • neverletyougodown  (25.03.21 11:09:29) 
Valla bende aynen böyle var. Gece yatarken şunu şöyle yapayım bunu böyle yapayım diye düşünüp gaza geliyorum, sabah motivasyon sıfır. Farkedince şaşırmıştım epey.


  • plutongezegendegilmi  (25.03.21 11:35:22) 
Bende de var aynısı. Gece uykusu olması gerekmiyor. İçinden çıkamadığım bir durumdaysam saat kaç olursa yatıp uyuyorum hangi kararı almalıyım diye düşünerek. Düşündüğüm karar anlamsız geliyor uyanınca. Sakin, temiz bir kafayla tekrar düşünmüş oluyorum bu sayede.


  • black holes in the sky  (25.03.21 12:26:06) 
Geceleri duygusal sabahlari mantiksal dusunmeye meyilli insanoglu, bu yuzden gece akliniza gelen parlak bir fikir sabah cok anlamsiz gelebilir. Gece gaza gelirsiniz yeni planlar yaparsiniz sabah sacma gelir vs.


  • palmtree  (02.04.21 10:23:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.