[]

Ev kamera kaydı?

Evin 3 odasına kamera aldık. Uygulama üzerinden anlık görüntüleyebiliyoruz, ancak kayıt henüz yok. 2 seçenek var diye biliyorum; 1- cloud üzerinden kayıt 2-external hafıza kartı takmak.

Kamera üzerinde hafıza kartı slotu yok, android power girişi ve internet için ethernet girişi var. Kamera firması cloud kayıt için yıllık 50 dolar istiyor. Kendimiz hafıza kartı alıp takabilir miyiz? 3 Kamera astarı yüzünden pahalıya gelir mi? Öneriniz ne olur?

kamera şu: www.trendyol.com

 
Ekran kaydı yaptırsanız? Büyük ihtimal IP üzerinden PC’den görüntü alabiliyorsunuzdur. O PC’den ekran kaydı alsanız sürekli. Muhtemelen raspberry pi ile ekran kaydı alabilrsiniz bu şekilde hem ucuza sadece onun için PC almış olursunuz hem de çok da düşük güç tüketir.


  • seksli harf  (25.03.21 01:23:46) 
yani hala iade şansınız varsa xiaominin kamerasını öneririm nerdeyse aynı fiyat ve hafıza kartı girişi de var.


  • jelly bear  (25.03.21 01:34:14) 
aynı kameradan bende de var. sizde nasıl hafıza kartı slotu yok?
şu videoda gösterilen yere baktınız mı?
youtu.be
  • trajikomix  (25.03.21 01:36:35) 
trajikomix +1

kamerayı en yukarıyı çekecek şekilde kafasını yukarı baktırttığınızda hafıza kartı yeri çıkar.

bence 3 kamera yıllık 50dolar iyi ama bilemiyorum.
hareket sensörü özelliği de olacak mıymış?
çünkü hareket sensörü harika bir özellik. Bi hareket varsa o ana çentik koyuyor veya uyarı veriyor ve doğrudan o anı izleyebiliyorsunuz. Zaten görüntüleri tekrar dönüp izlemek istedimizde de o anları izlemek için izliyoruz. Doğrudan o işe yarıyor.
Cloud ile birlikte bu özellik gelecekse yapıştırın geçin bence
  • andoreii  (25.03.21 03:19:54) 
50 USD ne niçin veriliyor 3 kamera mı tek kamera mı , cloud servisi kaç günlük kayıt tutacak, internet upload hızınız yeterli mi sürekli cloud'a kayıt için.

Hafıza kartı takıp yerelde kayıt yaptırmak daha mantıklı, xiaomi'nin benzer bir kamerasını kullanıyorum 64 gb kartta 1080p'de 7x24 kayıtta 8 gün kayıt alıyor.Harekete duyarlı kayıt yaptırırsan bu süre çok daha uzuyor normal olarak.
  • sealth  (25.03.21 08:49:38) 
iade edip xiaomi'ninkini almanızı öneririm ben de. ne idüğü belirsiz çin firmalarının cloud'una çok güven olmaz. hafıza kartı alıp, o şekilde yapmak çok daha mantıklı.


  • roket adam  (25.03.21 10:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.