[]

Şu motor alınır mı? Superlight 200

www.sahibinden.com

Çok yatmış sanırım. Çok yatan araba ve motosikletlerin alınması mantıklı değil muhtemelen ama bir sorayım dedim.


 
Motordan bağımsız ilan açıklaması ve fotolar güven vermedi, bir de parayı buna vereceğine eski bir japon alsan daha sağlam olur.


  • mirty  (24.03.21 08:13:19) 
Japonlar uçmuş hocam. Çin, Hint veya türk malı arıyoruz artık. Küçük bir şehirde yaşadığım için, iyi, temiz ve uygun bir japon bulsam bile bana baya uzakta oluyor.

Resim bana da hiç güven vermedi o yüzden bir danışayım dedim. Km vs çok düşük, çok iyi fiyat kıyaslama yapınca. Ama güven vermiyor işte :)
  • mezarkabul  (24.03.21 08:55:34) 
Alınmaz. Eskiden keeway marka olarak çıkardı birebir aynı motor aynı model adıyla. Titreşimden bacağı yolda bırakıp gelen arkadaşlarım olurdu.


  • armagan abanuz  (24.03.21 09:21:39) 
yatan alacağıma 20 binde motoru alırım.

bu paralara motor alsam 150nk bakardım. kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok, daha donanımlı ve kaliteli motor.
  • mattiadestro  (24.03.21 09:22:24) 
www.sahibinden.com

benim ilk motorum bundandı, ülkenin yarısını gezdim. Bütçeyi zorlayıp pazarlık yapabilirsen tavsiye ederim arkana bakmazsın
  • mirty  (24.03.21 10:17:40) 
Yeni bir motorla geldim karşınıza :)

www.sahibinden.com

bunu tavsiye eden çok var, sözlükte de çok olumlu yorumlar var. ne dersiniz?
  • mezarkabul  (24.03.21 11:00:35) 
teneke bu hocam 20k paranız varsa her türlü japon alırsınız. ben benim yamaha ybr 125 i 12.5 a sattım geçen sene.

20k az para değil yamaha ybr honda cbf 2. el bakın gerekirse yakın illere gidin. küba vs alırsanız tamirciden çıkamazsınız
  • egokalp  (24.03.21 12:50:02) 
2. ilana şimdi baktım ve fark ettim ki sizin aradığınız motorun sağlamlığı veya uzun süre kullanılabilirliği değil. göze az güzel gözüksün janti olsun gerisi umrumda değil mantığındasınız sanırım.

attığınız markalar durduğu yerde arıza veren makinalardır 50 bin'de hurda olurlar haberiniz olsun.
  • egokalp  (24.03.21 12:53:31) 
superligth yerine hyosung, hyosung yerine yamaha, sıralamam bu şekilde, elde ki bütçeyi bilmiyorum, ne kadar zorlarsın onu da bilmiyorum ama kısa mesafe (5/10 km günde gitgel) superligth olur, ama artçı alınca yokuşta sıkıntı yaşarsın. hyosung iyi ama kronik sorunları falan var diye duydumdu, arkadaşım vardı kullanıyordu bir sıkıntısından bahsetmedi. yamaha en temizi, klasik, sağlam.


  • selam  (24.03.21 14:25:50) 
@ego, hocam Hyosungu kesinlikle araştırın derim. Çin malı değil. Arabada kia neyse motorda da Hyosung o bence.


  • mezarkabul  (24.03.21 15:10:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.