[]

enpara'nın eski itibarı yok mu?

faiz oranlarına bir bakayım dedim de vadeli altın hesabı yok, başlangıç seviye dolar için %0.5, euro için %0.25 veriyor. hem kullanım kolaylığı hem de yüksek faiz nedeniyle eskiden çok kullanırdım. enpara'nın yerini alan başka bir banka var mı?




 
enpara en baslarda piyasanin 1-2 puan uzerinde faiz veriyordu ve diger avantajlariyla birlikte gayet tercih edilenbiliyordu. simdi ise normal bankalardan pazarlikla alabilecegin vade oranlari sunuyor, ha ben hala kullaniyorum ve memnunum ama vadeli oranlarinda bir cazibe kalmadi artik

burgan'in oranlari biraz daha yuksek
  • exlibris  (23.03.21 18:35:29 ~ 18:35:37) 
Dolar euro ya nasıl faiz bekliyordunuz?


  • zoghurt  (23.03.21 18:44:31) 
@zoghurt, tam anlayamadım. şu an alternatif bank'tayım. 1.5 faiz veriyor dolar için, hiç fena değil. hoşgeldin faizi epey yüksekti bir yıl kadar önce.


  • Sour  (23.03.21 18:46:49) 
faizde burgan çok iyi. dolar faizi de piyasaya göre iyi.şartı falan da yok süresiz


  • jelly bear  (23.03.21 19:07:01) 
5000 dolar için bana %1.10 faiz veriyormuş, sitesine göre %0.5 vermesi lazım. Vade bugün yenilendi. 3 yıldır falan kullanıyorum.

Yani çok param olsa durum belki farklı olurdu da aylık ekstra 10 lira için banka değiştirmek mantıklı gelmediği için duruyorum. Bi de müşteri hizmetleri falan iyiydi hep.
  • plutongezegendegilmi  (23.03.21 19:16:10) 
gözünüze kestirdiğiniz bankaların şubelerine gidin ya da online bankacılık müşteri hizmetlerini arayın ve pazarlık edin.
Evet paranın + faizin bile pazarlığı oluyor.
ben yaptım, oldu.
  • ankara06  (23.03.21 21:26:22) 
@ankara06 dediğiniz enpara gibi veya vov gibi online bankacılıkta olmuyor. onu büyük meblağ için yapıyorum; 250 bin üzeri için.


  • Sour  (24.03.21 17:14:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.