[]

güzel giyim markaları

selamlar ahali!

bana zara, mavi, stadivarius, hm dışında kaliteli diyebileceğimiz, avmlerde yada nisantasında onerebılecegınız kadın gıyım markaları onerebılır mısınız?

mesela ıc camasırı ıcın marlo and marcoyu bılıyorum, kendimce oyshoyu da mesela bu sınıfa koyuyorum. biraz daha orta ust kalıte dıyelım işte.

üst, jean, ayakkabı, canta, takı, iç çamasırı falan.

 
twist


  • ack3000  (23.03.21 17:30:43) 
Çanta guess olabilir. Nispeten ucuz.
Jean ve üst, banana republic ya da gap olabilir.
İç çamaşırı, victoria secret
  • Unde bach canim  (23.03.21 18:04:03) 
Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear... bunların hepsi inditex grubu markaları. Maalesef Massimo dutti dışındakilerin eski kalitelerinden eser yok. İhraç fazlası mal ayarında çoğu ürünler. Kaban, mont türü hala Zara'dan alınabilir. Mango'daki kumaş kalitesi zara kadar bozulmadı bence. Basit, düz pamuklu tişörte bir dünya para vermeden defacto, lcwden almak daha mantıklı.

Massimo dutti kalıpları biraz oversize olmaya başladı. Network, İpekyol'da benzer kalitede ürünler bulunabilir. Biraz ofis tarzı olan chima, journey, ekol gibi mağazalarda model beğenirseniz kumaş kalitesi fena değildir.
Çamaşır için Penti, Loya, Marks&Spencer, daha modelli olsun derseniz intissimi.

Ayakkabı: Hotiç kalitesizleşti. Nine West, derimod, aldo, elleshoes, desa...
  • zihua  (23.03.21 18:44:39) 
Sektörden bildiriyorum: massimo dutti. İpekyol, network ve twist tarzını çok beğensem de kürk sattıkları için boykot ediyorum.


  • suicides underground  (23.03.21 19:51:06) 
Massimo dutti, oxxo. İç çamaşırı için marks & spencer. Ayakkabı divarese olabilir.


  • asteriks  (23.03.21 20:09:01) 
kokos markalardan
en cok adil isik'i ve yargici'yi seviyorum, liseden beri giydigim tisortum var.
ipekyol'un mankenlerine, sitesine falan bakinca cok begeniyorum ama kesimleri problem, adl daha iyi.
twist'te güzel olan birsey hemen bitiyor, absürd abuk subuk ve cok pahali seyler kaliyor.

ic camasirini, kom.
jean, colinsin jeanleri maviden saglam.

benim ise falan giydigim ayakkabi, hotic ya da adidas.
  • durgunfoton  (23.03.21 20:51:04) 
Son bir yıldır çöp almadım kendime bu kategorilerden ama bu markaların ürünleri beni senelerdir hiç üzmedi
Giyim: Massimo dutti, İpekyol, Gusto
Ayakkabı: İnci, Kemal Tanca, Hotiç
Çanta: Guess, Vakko
Çamaşır: Suwen, Marks&Spencer
  • cilekli pasta  (23.03.21 21:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.