[]

It uzmanları bir bakabilir mi, cokomelli?

Şimdi evden çalışmakta olduğumuz bir meşgalemiz var. Call center işinde bir vpn üzerinden şirketin ve bir başka şirketin toollarına bağlanmamız gerekiyor. Bu toollardan bazılarına(diğer şirketin) bağlanırken 'unable to sign in, try different network' hatası veriyor. Bu sorun, şirketin vpn değişikliği sonrasında ortaya çıktı. pc sirkete gitti geldi. Şirket internet sağlayıcınızda sorun var onu gidermeniz gerek dedi, sağlayıcı sorun olmadığını söyledi. Biz gene de interneti değiştirdik taahhüt bozarak falan. Bu dönemde başka bir adreste başka bir bağlantı ile sıkıntısız çalıştı pc. Eve getirttik neyse geri, yeni internette aynı hatayı verdi. Şirket bu sefer yine ya internette ya modemde dedi,bu sefer iki kere modem değiştirdik. Aynı hatayı alıyoruz. Kafayı yiyeceğiz, interneti daha fazla değiştirmek istemiyoruz. Tavsiyeniz var mıdır problemin kaynağına ilişkin?




 
Eldeki bilgilerle sorun tam olarak nedir söylemek çok zor ama işine hakim olmayan bir IT ile karşılaştığınızı düşünüyorum. Sanırım, diğer şirket dediğiniz şirketin bazı tool'larında IP kısıtlaması var ya da VPN değişikliği sonrasında eksik kalan konfigürasyonlar var. Bence IT ekibine bir sorun; "modemde ya da servis sağlayıcımda ne gibi bir problem var, neyin düzeltilmesi lazım diye?" Net bir cevap veremezlerse diğer şirketin IT ekibine ulaşmaya çalışın.


  • Pojo  (22.03.21 20:04:21 ~ 20:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.