[]

Xiaomi pro 2 scooter - türkiye garantili

Az önce sipariş verdim çiçeksepetinden, hediye çekiyle 3804 TL’ye geldi. Yarından itibaren fiyatları güncellerler diye düşünerek aldım. Aldığım fiyat güncellenmiş hali değildir diye umuyorum. Sizce iyi yapmış mıyım? Düzlük bi ilçede yaşıyorum, kilom da 80 civarı. Alet iş görür mü? Bir de önereceğiniz ekipmanları var mıdır? Herkese iyi geceler




 
urun bu mu? www.mediamarkt.de

yani fiyatlari artar tabi. iyi yapmissin.
  • lion de la Turquie  (22.03.21 02:25:43) 
2500 tl den satilmis daha bu ay basinda, 2 kat artmis neredeyse, bekleseydin biraz. 3000 e alirsin onu.


  • müptezel dostoyevski  (22.03.21 06:02:23) 
2500'e satılmadı hiç. O muhtemelen yanlış bir satıcının Essentials modelini mi pro 2 olarak gösterip 2500 fiyatıyla piyasaya koyması sebebiyle öyle görünüyor. Bu ürünün fiyatı 3750'nin altına hiç düşmedi. Uzun zamandır takip ediyorum.

3804 lira iyi bir fiyat. Hem dövizin artışı hem de havaların ısınmasıyla fiyatı artacaktır. Ama hemen yarın artmaz. Şu an piyasada çok fazla stok var muhtemelen.
  • himmet dayi  (22.03.21 08:31:14) 
Çok ii yapmışsın, fiyat da çok iyi bu arada. Geçen yıl 4100'e almıştım pro'nun bir önceki versiyonu


  • roket adam  (22.03.21 09:58:20) 
ben de bir öncekini yaz başı 4100'e almıştım, geçen hafta scoowy aldım 5050 tl'ye.

basit kullanım için mi pro yeterli, ben sık kullandığım için başka model almaya karar verdim.
  • passion rules the game  (22.03.21 10:11:58) 
Ekipman olarak ben kilit aldım.

www.decathlon.com.tr

Bunun dışında poşet askısı, telefon tutacağı vb. şeyler var. Bunlar n11'de falan yer alıyor. Ama biraz pahalı bana göre. Ufacık plastik parçaya 50 lira istiyorlar. İyice yaygınlaşınca daha da düşer fiyatları.

Bir de us geçirmez çantalar var. Onlardan almayı düşünüyorum ön kısım için. Kış nedeniyle yoğun kullanmadığımdan başka ekipman almadım şimdilik. Soğuk havalar için eldiven ve buff da almıştım dechatlon'dan.
  • himmet dayi  (22.03.21 10:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.