[]

Kedi oteli

Selamlar,

Bayramda 8 gün yokuz. Daha önce evde hep birileri oluyordu ya da max 2 gün kedimizi evde tek bırakıyorduk. Şimdi 8 gün evde tek bırakmak için çok fazla geldi. Kartal-Kadıköy arası tavsiye edebileceğiniz bir kedi oteli var mı?

Bir de otel mi iyi evde bırakmak mı? Kafese koyulmasına kıyamıyorum, kafessiz bazı pet otellerinde de köpek gördüm. Benim kız sokaktan ama annesi reddettiği için bebekken aldık, hiç dışarıyı başka hayvanları bilmez. Eski kedim varken eve hasta bir yavru getirmiştik, o kedim stresten depresyona girmişti ve egzama oluşmuştu. Veteriner de eve başka kedi almayın bırakın demişti. Aynı süreci bu kediye de yaşatmak istemiyorum. Eve otomatik mama kaplarından, sularından alsak olabilir mi?

Bayram olduğu için eve gelip kontrol edebilecek kimsemiz olmayacak.

Tecrübesi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

 
Bizim veteriner kedi pansiyonu yapıyordu. Tek kedi oluyor genelde ve klinikte bir odada serbest geziyordu. Hâlen yapıyor mu bilmiyorum. Yalnız klinik Fındıkzade'de.

Catdog veteriner kliniği. Vet.hekim Çiğdem Özdemir.
  • old possum  (21.03.21 11:49:41) 
Evde kalması daha iyi, hayvan gidip kafeste kalacak diğer türlü, ne olduğunu anlamayacak, anlarsa bile yaşadığı travma ile kalacak. Ben olsam evde bırakırım.


  • habarbey  (21.03.21 13:17:45) 
Bir tanıdık bulmaya çalışın, gerekirse para karşılığı yapsınlar ama otele bırakmayın. Türlü çeşit hayvan sesine maruz kalacak 24 saat. Bence instagramınıza bile yazsanız severek yapacak birkaç arkadaş bulabilirsiniz, hatta belki burdan bile bulunabilir.
Evde yalnız kalması da pek sağlıklı değil, allah korusun bişey olsa boğazına kaçsa vs ne yapar yalnız başına :/

  • megalomaniac  (21.03.21 13:47:47) 
eğer uyarsa Tuzla'da bir yer var tavsiye edeceğim.


  • surprise  (21.03.21 15:25:27) 
ben uzun sureli birakislarda eve duzenli gelen temizlikciye anahtar birakip normal ucretini verip baktiriyorum. eger duzenli gelen biri varsa size de oyle yapabilirsiniz. boylelikle hayvan hem tanidigi birini gormus oluyor hem de duzeni bozulmuyor.


  • 65 derece  (21.03.21 17:37:12) 
Kedi otellerinden hastalık kapan (korona, herpes) kedi çok duydum. Mümkünse bir tanıdığa bırakmanızı tavsiye ederim


  • Sinner  (21.03.21 18:55:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.