[]

The Sinner 3. Sezon

İlk iki sezonu izledik beğendik ama son sezon pek iyi değil minvalinde yorumlar okudum siz ne dersiniz, izlenir mi? 1>2>3 şeklindeyse ise başka bir şeye geçelim.

Bu arada gelmişken başka sürükleyici netflix ya da prime dizisi varsa alırım. Teşekkürler


 
1>2>3 bence de.


  • camussar  (21.03.21 00:58:09) 
evet ilk sezondaki terse yatırmalar ikinci hatta üçüncü sezonda bile yok ama hepsinin ana karakterimiz olan dedektif ile ve sezon konusuna göre çok farklılar. yani ilk sezondaki kadın karakterinin çocukluktan beri ağır bastırılmış kurallarla yetiştirilmesi ile son sezondaki karakterin dünya'ya baktıkları felsefe teması bambaşka. kişiden kişiye göre de değişebilir.

büyükten küçüğe doğru sıralamak yerine, kendimizi daha çok hangisinde kaybettiniz? sorusu daha iyi olabilir. gone girl filminden sonra en rahatsız edici yapım olabilir kanaatindeyim. ikinci sezonda da mesela osho'nun bu wild wild country yapımı gibi komün hayatının içindeki bazı enteresan deneyler geçiyor. baya ilgi çekici aslında.

westworld son sezonu izlememiştim, ona başladım dün. the boys'u bitirdim. ondan önce de wandavision'ı bitirdim.

the man in the high castle'a da başladım ama sözlüktekiler sonuna doğru saçmalıyor demişler. bilemedim ama yorumlara bakarak pek dizi/film izleyen biri değilim. izlemediysen mindhunter'a başlayabilirsin ama o da çok saçma bir yerde devam edecekken bitiyor ama yine de izlenir. ilerde de mutlaka devamını çekeceklerini düşünüyorum.
  • evimin paspasi  (21.03.21 01:39:22) 
3 kötüydü gerçekten.
Godless i sevdim ben.

  • Mirket  (21.03.21 01:40:29) 
1>2>>3 bence. Çok kötüydü.


  • the real brad pitt  (21.03.21 09:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.