[]

matkap kullanmayı nasıl öğrenebilirim?

daha önce ev duvarını delmek için 1-2 girişimim oldu ve düz delemiyorum, eğimli deldim hep. şimdi yine delmem gerekiyor ama tırsıyorum. alıştırma yapacağım bir alan da yok doğal olarak. e nasıl olacak bu iş?




 
Şuna da dikkat edin: eksiduyu.ru


  • cosmicstring  (20.03.21 19:14:37) 
Duvara ilk giriste matkapin darbe fonksiyonunu kapatip ufak yoklamalarla duvarda nizami bir yuva yapin. Matkap ucunun oturacagi yaklasik 1 cm'lik guzel bir yuva ortaya ciktiktan sonra darbeyi de acip allah ne verdiyse girisin.


  • msb  (20.03.21 19:21:08) 
kenarı dik olan bir şeyin bir kenarını duvara, diğer kenarını matkap ucuna dayayarak hiza alabilirsiniz.
delmeye direk son güçte değil de düşük güçte başlayıp yavaş yavaş kontrollü bir şekilde ilerleyebilirsiniz.
matkap da özellikle güç aldığınız kolunuzdan fazla uzakta olmasın.
ek olarak, eğer asacağınız şey çok ağır değilse eğimli bile delseniz sorun olacağını sanmıyorum. hatta belki deldikten sonra vidayı en sona getirmeden önce çekiçle vurup yamultarak düzleştirebilirsiniz.
  • sanal uyku  (20.03.21 19:24:20) 
iki kisi calısın. biri uzaktan bakarak yer ekseninde dik olmasını saglasın. sen de sag sol eksende dikligi kontrol et. tam arkadan baktıgın icin dikligi ayarlayamıyor olman normal.


  • orpheus  (20.03.21 19:38:05) 
1. bir sonraki delme işleminize, dübel çapına yakın kalınlıktaki uçla başlamayın. elinizdeki daha ince ve kısa uçlarla delerek deneme yapın ve o delik sizin kılavuzunuz da olur. sonra da alışırsınız zaten.

2. deleceğiniz yer göz hizanızda olsa bile bir şeyin üstüne çıkıp göğüs hizanıza getirin.
  • malheiros  (20.03.21 19:38:19 ~ 23:30:56) 
Ben de bilmiyorum ama başlangıçta 3-5 saniye aralıklarla kontrol ede ede devam edilse sıkıntı çözülebilir heralde


  • havadakarada  (20.03.21 22:39:57) 
Önceden deldiğiniz 1-2 parmak yüksekliğinde bir tahta parçasını kullanıp, deliğinden matkap ucunu geçirerek düzgün başlamayı garanti edebilirsiniz .


  • crostata  (21.03.21 02:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.