[]

Bu kız kim?

Türk mü? Bence muhteşem bir ingilizcesi var.

www.tiktok.com


 
türk.


  • uuth  (20.03.21 18:13:40) 
bence ya yurtdışında yaşıyor, ya inanılmaz bi yeteneği var, ya da doğduğundan beri evde ingilizce konuşulmuş. başka açıklaması yok gibi.

kusursuz bence de,
  • garavel  (20.03.21 18:19:06) 
Böyle İngilizce sonradan çalışarak olmuyor. Mutlaka İngilizce konuşulan bir ortamda büyümüştür.


  • synesthesia  (20.03.21 18:21:20) 
kızı izledim biraz, odasının kapısı falan türk işi. bir videosunda da eskişehir terapist diye google araması var.
sanırım türkiyede yaşıyor ve harikaya yakın akıcılıkta konusuyor ingilizceyi.
www.tiktok.com
ahahah pazar videosu
  •   (20.03.21 18:44:17 ~ 18:44:56) 
21 22 yaşlarında daha iyi seviyede ingilizce konuşuyordum ki normal bi aileden geliyorum,anne baba ingilizce bilmez, okulum itü fakat faydası olmadı, sadece kendim zorlayarak ve binlerce kez tekrar ederek ulaşmıştım aynı seviyeye.
o yüzden arkadaşlar lütfen çalışılarak olmuyor vs demeyi bırakalım, kıza helal olsun trde bu seviyeye ulaşmış diyip geçelim

  • megacracker  (20.03.21 19:31:44) 
gerçekten gayet iyi, fakat çalışarak olmuyor demeyelim de "ben bu kadar iyi olamadım" diyelim. bu seviyeye sadece kendi çabasıyla, doğru dürüst ingilizce eğitimi almamış insanlar bile gelebilir.
native olmadığının belli olduğunu söyleyen arkadaşlara katılıyorum, fakat rahatsız edici bir şey yok gibi.
övünmek için yazmıyorum (zaten ben bu kadar iyi değilim), fakat hep yabancı dillere meraklıydım ve ingilizce eğitim vermeyen (sıradan bir ortaokul ve lisede de düz lise müfredatı, haftada kaç saat ise işte, anadolu lisesi/fen lisesi falan olmayan) okullarda okudum, herhangi bir kursa gitmedim, dil eğitimi almadım, yurt dışında yaşamadım. sadece ingilizce konuşulan bir firmada çalışıyorum, ve anadilimin ingilizce olmadığını fark eden ingiliz veya amerikalı insanlar sık sık iltifat ediyor. telaffuz üzerine eğitim vb. alsaydım ilgim dolayısyla şu anki halimden daha da iyi olabilirdim diye düşünüyorum, yani imkansız değil.
  • gkhncnzdgn  (20.03.21 20:46:38) 
İngilizcesi gayet iyi olan bir Türk ama muhteşem gelmesinin sebebi aksanı bence. Bu seviye İngilizce mesele değil, iyi bir anadolu lisesi üzerine ingilizce ağırlıklı üniversite okuyan çoğu Türk'ün İngilizce hakimiyeti böyle olmalı. Bununla birlikte aksan biraz merak, biraz taklit işi. Kasmak lazım yani. Lisede sıra arkadaşım bu tarz İngilizce konuşan bi kız vardı ve herkes taşak geçiyodu aksan kasıyor diye, bu da ayrı bi problem bizim memlekette.


  • cinsi kisi  (20.03.21 21:44:01) 
Native olduğu anlaşılıyor. Ben de boyle konuşuyorum. Küçüklükten beri televizyonlarda skypelarda uğraşa uğraşa oldu. Illa ingilizce konuşulan ortam gerekmez bence


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (21.03.21 00:22:04) 
Editleyemedim @cinsi kişi haklı, aksana yakınlaşmaya çalışınca okulda dalga geçiyorlar. Halbuki normali bu değil mi, dilin orijinaline olabildiğince yaklaşmak


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (21.03.21 00:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.