[]

binance'da yeni listelenen coinlerin olayı nedir?

binance'da duyuru kısmında ara ara duyuru yapılıyor şu coin listelenecek bu coin listelenecek gibi. bu coin binance'a geldiği gün fiyatını katlıyor. bu coini alan kişi başka borsadan alıp binance'a transfer edip orda satıp mı para kazanıyor yoksa başka bir olayı mı var? yoksa listelemeden önce belirli bir miktar mı satıyorlar? tam çözemedim. kısaca açıklayacak var mı?




 
binance'e gelmeden önce başka platformdan almış oluyor millet. binance'e gelince büyük bir pazar olduğu için daha çok alıcısı oluyor haliyle.


  • jelly bear  (20.03.21 16:09:01) 
borsalarda listelenmeden önce birçok şekilde satış olabiliyor ama bunlar genelde yüklü alım yapan kişiler veya yatırım şirketlerine oluyor. Borsaya girmeden hemen önce farming ile bir miktar daha dağıtılıyor ama asıl satış ilk alan balinalar ve ekipler tarafından yapılıyor. En son alice mesela. 0.125$ fiyat ile nitelikli yatırımcıya verilmiş. Piyasa girdiği an ekran görüntüsü almıştım. 200.000 adetlik emirler ve fiyatlara bakarsan nasıl bir vurgun yapıldı anlarsın.
imgup.nl
imgup.nl
imgup.nl
  • zoghurt  (20.03.21 18:25:26) 
belli bi standardi yok, onceden merkeziyetsiz borsalarda olup sonradan binance'e gelen var, baska borsalarda onup binance'de listelenen var, sadece ilk etapta seed round gibi belli yatirimcilara token satip dogrudan binance'e giren var.


  • hjarteblod  (20.03.21 20:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.