[]

Demonte mobilya kurulumu için

Şu matkap yeterli olur mu?

storage.googleapis.com

(Not: Duyuruyu birkaç saat sonra sileceğim)

 
bu bir matkap değil bir vidalama makinası. ikea benzeri kitaplık dolap ıvır zıvır kurmak için yeterli olur ama ben onlarda bile bu makinalardan kullanmadım, bana yavaş (ve güçsüz) gelliyorlar, yani biz de böyle ucuzca bir şey almıştık zamanında, hiç kullanmıyorum öyle söyleyeyim. şuna benzer bir set var bizde, ondan kullanıyorum genelde:
adamimages.sbdinc.com

bununla gücümüz yetmediğinde matkap yardımcı oluyor, ama normal matkap, bunlardan değil.
  • nimberjack  (19.03.21 16:55:19 ~ 16:57:24) 
Hayir yeterli olmaz. Bu evde kucuk tadilatlar icin vidalama makinesi. Motor gucu ahsap montajinda yetersiz kalur. Senin ortalama bir akulu vidalama alman lazim. Sunun gibi. Fiyati dikkate alma da ucuz pahali modeller vardir

www.koctas.com.tr
  • exlibris  (19.03.21 16:58:32) 
bende var yeterli oluyor. sadece bazı parçaları delmeden gönderiyorlar ona yeterli olmuyor.


  • kablelvuku  (19.03.21 16:59:22) 
Bir diger alternatif

www.koctas.com.tr

Harici akulu olanlarin motor gucu daha guclu oluyor.
  • exlibris  (19.03.21 17:05:44) 
@kablelvuku:

iyi hatırlattın. ben de özellikle delinmeden gönderilen parçaları kast etmiştim aslında.
en son bütün parçaları deliksiz ve üstüne yetersiz kılavuzla gönderilen bir şeyi kurmaya çalışırken sinir krizi geçirip parçalamanın eşiğine geldim. zor oluyor gerçekten.

teşekkürler herkese. "işimi görecekse niye yüzlerce lira vereyim" diye düşünüyordum ama sanırım biraz daha yukarı çıkmak gerekecek.
  • filteria  (19.03.21 17:52:40) 
Bu çok ufak işler için kullanılan uzun ömürlü olmayan güçsüz bir matkap. Ben şahsen buna para vereceğime tornavidayla girişir param cebimde kalırdı. Eger ömürlük bir şey alayım derseniz dewalt ve bosch markasını öneririm.

2.konuya gelecek olursam

Duyurunuzu silmeyin. Burda ben de dahil bir çok insan emek verip cevap yazıyor. Siz duyuruyu sildiginde cevaplarda silinecek. İlerde böyle bir bilgiye ihtiyacı olan biri arattıgında hazır bilgiye ulaşmasını saglayıp iyilik yapmış olacaksınız. Çünkü benzer sorular defalarca defalarca sorulup duruyor. Sizin sorunuza cevap yazan insanlara bir teşekkürdür o bilgiyi kaybetmemek.
Saygılar.
  • limonlu eksi  (19.03.21 18:25:37) 
Normal el tornavidasıyla bu aletten daha az güç harcarsın. 59 liralık aletten pek birşey bekleme. Mobilyacılar bile 1000 küsür liralık çift akülü aletler kullanıyor. Bir süre sonra aküsü ölüyor zaten bunların. Cırcırlı tornavidasılar var onlar daha çok iş görür.


  • robin one persie  (19.03.21 22:06:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.