[]

pınar donmuş balık

şu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?
sağlığa zararlı mıdır?

www.pinar.com.tr

mevisiminde taze balık tüketmeye özen gösteriyorum ama arada konserve ton balığı yemektense bunlardan da alıyordum aklıma takıldı

 
valla ben bilmiyorum zararlı mı ama sürekli yiyorum, çok güzel.

yalnız bunu da denedim dardanel fish finger’ı da, dardanel bence açık ara farkla önde. tabi damak zevki, ikisini de deneyin derim.
  • garavel  (19.03.21 12:48:18 ~ 14:44:15) 
garavel +1

Dardanel'in fish finger'ı çok daha lezzetli.
  • himmet dayi  (19.03.21 12:59:17) 
donmuş ürünler karın doyurmak/tokluk hissi içindir. bir yararı olmaz.
ayrıca bu paket işlenmiş gıda. içi tamamen balık olmayabilir, dışı zaten katkılı.
son olarak mezgiti tazeyken de yemeyin.
mezgit bir dip balığıdır. insan vücudu için zehir sayılan atıklarla beslenir.
  • rewlack  (19.03.21 13:00:57) 
Biraz baktım da genel olarak net bir kanı yok bu konuda gibi gözüküyor. Balık olduğu için olumlu, ama işlenmiş bir gıda. Dondurulmuş olduğu için katkı maddesi de yok diyorlar. Hiç balık yememekten iyi olabilir. Bird Eye markası bu konuda çok güvenilir bir marka olmuş sanırım dünyada. Pınar ise.. Pınar ürünleri kullanmayan son ben kalmış olabilirim.


  • deneme  (19.03.21 13:05:40) 
balığın sadece tazesini tüketiyorum.

pınar ürünlerini de yıllardır kullanmıyorum.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (19.03.21 13:08:06) 
bu balık nugget gibi içinde ne olduğunu bilmediğin bir şey değil ki. balığın bir parçasının dışını kaplayıp donduruyorlar.

bir yararı olmaz demek çok iddialı. bence normal balıktan pek bir farkı yoktur.
  • das ende der welt  (19.03.21 16:37:49) 
protein miktarı vs gayet iyi bu arada bence de yararı vardır haftada 1 ya da 10 günde 1’in zararı olmaz. antrenman sonrası falan yenebilir bence.


  • garavel  (19.03.21 18:02:49) 
ağır metal kirliliği açısından bulabildiğim en az kirli balık araştırması yapmıştım.
metroda satılan kuzey buz denizinde avlanan donuk balıklar tavsiye ederim.
ağır metali umursamazsanız dondurulmuş balık konserveden daha sağlıklıdır.
hatta taze balıktan sağlık açısından farkı yoktur.
  • aslindasorunumpsikolojik  (20.03.21 01:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.