[]

Kadikoyde nereden 2.el elektro alabilirim?

Gitardan cakmadigim icin ismi duyulmus bi yerden almak istiyorum. bir de butcem 1600 oldugu icin bu bantlarda satis yapan 2.el dukkanlari onerirseniz super olur.
iyi entryler.



 
Dükkandan almak dışında ikinci el de alabilirsin. Anlayan biriyle irtibat halindeyken seçer ve birlikte denerseniz eminim dükkandan almaktan daha ucuza çok daha iyi bir şey alabilirsin. Müzisyenler yardımsever insanlardır mutlaka biri yardım eder. :) Bütçenin el verdiği en iyi gitarı bulup almak bu alandaki motivasyonunu arttıracaktır diye düşünüyorum. Kötü gitar, kötü sound insanın teşviğini kırıyor her saniye.


  • deneme  (19.03.21 13:11:16) 
Hic anlayan bir arkadasim yok ama.


  • sen ne anlatiyon la  (19.03.21 21:18:23) 
Sormak istediğim bir kaç şey var. Alacağın gitarla ne tarz müzik yapmak istiyorsun? Ne seviyede çalıyorsun? Elektro gitar aldığında hangi ekipmanla kullanacaksın. Amfi ile mi kullanacaksın, yoksa yazılım, kulaklık gibi bir yol mu tercih edeceksin? Amfi ise amfin var mı? Varsa nedir? Aklında olan marka modeller var mı almak istediğin gitar için?


  • deneme  (20.03.21 00:13:55) 
blackstar idcore 10. death,thrash metal calmak istiyorum. belki arada heavy metal, belki rock.


  • sen ne anlatiyon la  (21.03.21 00:34:26) 
Teşekkürler cevabın için, hiç bilmediğim bir alana denk geldi müzik türleri, bu alan için gitar marka ve modelleri hiç bilmiyorum bilseydim elimden geldiğince bildiklerimi paylaşacaktım.


  • deneme  (21.03.21 04:15:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.