[]

bir garip ilişki

ilişki gurularına sormak istedim

aslında en başlarda iyi anlaşıyorduk, son 1 yılda pandeminin de etkisi ile ilişkimiz mıç mıç iletişimden mesafeli iletişime geçti. açıkçası mıçmıçlığı da sevmem ama insan yine de bi sevgi sözcüğü arıyor. telefondaki mesafeli iletişim buluşunca bi nebze iyi olduğundan ikimiz de ilişkiyi devam ettirdik.
bir süre sonra aşırı önemsiz şeylerden kavga eder olduk, pandemi var elini eve gelir gelmez yıka demem bile ayrılık sebebi oluyordu, buna karşılık kendisi evimin dağınıklığını yuzume çarpıyordu.

böyle böyle saçma diyeceğimiz nedenlerden aramız açıldı, bir süre arkadaşımın kedisi misafir olduğunda "ben tiksinirim" deyip 10 gün gelmedi.
ufak tefek laflaşlarımızı biriktirip sonra ortaya doktüğünü aslında kırıldığını ve içine attığını farkettim... sonradan da hiç diyolağa girmeden ayrılalım diyordu ama sonradan da arıyordu görüşmek istiyordu..

bu döngü böyle devam edip durdu.. görüşmeyi kestiğinde psikolojisinin iyi olmadığını her seyden sıkıldığını, bir yerde uzun süre duramadığını dile getirmişti... bana bazen kırıcı şeyler söylemesine rağmen sanıyorum sevgimden veya alışkanlıktan ben de ondan kopamıyordum çünkü 3 yıl oldu. ama artık kötü hissediyorum bu git gellerden.. yardımcı olmak istedim o kadar uzun bi ilişkimiz olduğundan ama bana bile anlatmıyor, sonra anlatılcak bir şey yok diyor. o da kötü oluyor ayrıldığımızda ama adeta benle yarışıyor sen de bana yapmıştın gibi yarışlara giriyor bazı durumlarda..

siz olsanız napardınız? bu arkadaşın ciddi bir sıkıntısı mı var? ben de bazen özlüyorum bazen nefret ediyorum... ama artık aramamaya çalışacağım... zorlu bir süreç tavsiyelerinize ihtiyacım var ben kadın tarafıyım

 
valla hic garip bir iliski degil basliga katilmiyorum :) sanki yasadiklariniza cok saygi duyuyorsunuz merhamrtli bi yaklasim hissettirdi sizin ifadeleriniz. bence yavas yavas kopmak iyidir sindire sindiire. sonra hayatiniza biri girer ve yeniden dogus


  • ala09  (19.03.21 00:02:43) 
Garip değil de, bitmiş ama resmen bitirilmemiş bir ilişki.

Bir araya gelinir. Taraflarca etekteki bütün taşlar dökülür. Rahatsızlıklar ve beklentiler karşılıklı olarak ortaya konulur ve taraflar birbirlerine son bir şans verir.
Bu son şansta uzatmalar yoktur. Bu son şans da işe yaramazsa Taraflar yeni başlangıçlara yelken açar.
  • Mirket  (19.03.21 01:19:44) 
mesafeli iletişime geçtik dediğiniz noktanın bir yerinde, bir şekilde ilişkiniz çoktan bitmiş aslında. belli ki karşı taraf bu ilişkiyi kafasında bitirmiş veya en azından bitirmeyi denemiş.

iki türlü de bu ilişkiden artık hayır gelmeyeceği için en doğrusu ayrılmanız olacaktır.
  • sarabun  (22.03.21 01:49:19) 
İnsanlar fwb’den sevgililiğe geçiriyor, siz sevgililikten fwb hatta fb’ye geçmiş gibi olmuşsunuz. Bu saatten sonra bu ilişkiden hayır beklemek çok doğru olmaz, ikinize de haksızlık olur. Karşı taraf sıkılmış ama henüz daha iyi bir alternatif bulamamış. Bulduğu anda sizi yolda görse tanımaz, yüzünü çevirir bence. Bu kadar merhamet eninde sonunda bir yerimizde patlıyor emin olun. Önünüzdeki maçlara bakın derim.


  • pandispanya  (22.03.21 01:55:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.