[]

42 akts üzeri mümkün mü?

Merhaba, kayıt yenilemede 42 akts üzerinde kredi alabilmek mümkün mü? Danışmanın bu konuda yapabileceği bir şey var mı?




 
Birçok üniversitede eğer ortalamanız istenen şartı taşıyorsa (>=2.00 gibi) normal alabileceğiniz (30 kredidir) krediden %50 daha fazla kadar kredide ders alabilirsiniz.

Bulunduğunuz üniversitenin eğitim, öğretim ve sınav yönetmeliğini iyi okuyun.
  • buck rogers  (18.03.21 18:31:20) 
Okuldan okula değişir. Lisans yönetmeliğinize bakınız. 48 akts aldığım dönemler olmuştu.


  • hayaletimsi  (18.03.21 18:38:52) 
Üniversitenin Lisans Eğitimi Yönetmeliğine bağlı. Her Üniversite'de farklı uygulamalar mevcut


  • cursor  (18.03.21 18:40:18) 
AKTS sayısı üniversitenize göre ve sizin genel not ortalamanıza göre değişir. Ama sanırım sistem size 42 akts veriyor maksimum. Bu muhtemelen ilgili yönetmelik gereğidir ve danışmanınız bu konuda herhangi bir değişiklik yapamaz.


  • tss  (18.03.21 18:45:46) 
Çoğu okulda "sistem" izin vermese bile danışman onayı + dilekçe ile epey bir iş hallolabiliyor. Eski sistemde 144 kredi ile mezun olunan bölümde 75 krediyi tek senede vermiştim ben.


  • plutongezegendegilmi  (18.03.21 21:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.