[]

Street Fighter Sorusu

Hani Balrog ile oynadığımızda geri ileri yumruk yapınca ekrana 5-6 tane aduket attığı versiyonu var ya işte onu arıyorum hangi edition ? Rainbow değil




 
hatirliyorum.
o ataricilerin oyunu bozmasi ile ortaya cikan versiyondu eger yanilmiyorsam.

hatta zangief de o versiyonda elleri ile donerken dhalsim in atesinden cikartiyordu ve habire ekranin ustunen yukari cikip asagidan tekrar cikiyordu ve bu sekilde yukselerek olduruyodu herkesi.

I ve II ve II' versiyonunda oyle bisi yok, rainbowda yok.

edit : #3427962 nolu entry de destekliyor durumu.
  • la traviata  (19.10.07 19:20:42) 
ataricilerin oyunu bozmasindan ziyade, oyunun modifiye edilmiş unofficial versiyonları onlar, çoğunun adı bile yok. bunlardan bazıları (mesela rainbow) resmileşmişti. 5-6 aduket'in çıktığı versiyon az bulunur bir versiyon (o versiyonda ken shoryuken çekince de 5-6 aduket fırlatıyodu) ama Mame için vardı, bir yerlerde görmüştüm.


  • blackdog  (19.10.07 19:48:04) 
biz ona street fighter 2.5 diyoduk. çocuk aklı işte =)


  • punkertifo  (19.10.07 19:59:04) 
Street Fighter II' olduğunu tahmin ediyorum ama hangi versiyonu olduğunu bulamadım. tek tek indiryorum bakalım bulabilecek miyim.


  • kimlanbu  (19.10.07 20:30:04) 
street fighter II' yani sf2 "dash" versiyonu; sf2 champions edition'dır. ilk çıkan world warrior'dan sonra gelen ve boss'ların seçilebildiği ilk versiyon. Bizde ona sf2 "buçuk" denirdi. zaten mevzubahis hack de bu oyundan uyarlanmış bir versiyon.


  • blackdog  (19.10.07 21:02:08) 
Aşağıdaki versiyonlarda Balrog aduket(hadouken) atıyor ama 2 tane atıyor. Benim söylediğimde 5-6 tane atıp ekranı boydan boya kaplıyordu. Hala arıyorum, bulursam editlerim bu mesajı.

Street Fighter II' - Champion Edition (M5)
Street Fighter II' - Champion Edition (M7)
  • kimlanbu  (19.10.07 21:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.