[]

İphone 11 telefonla başkası konuşurken yüz tanıma

Benim telefon başkasını elinde konuşurken hoparlör açık şekilde benim yüzümü görmemesine rağmen yukarıdan gelen mesajları görebiliyor telefonu elşnde tutsn kişi. Eee yüz tanımanın ne manası kaldı o zaman? Başka bir ayar yapmak mı lazım acaba? Yani başkasının elindeyken telefon hiçbir şekilde gelen mesajı maili ıvır zıvırı görmesin siyah ekran görsün sadece yok mu bi çaresi




 
Hocam ayarlardan bunu düzeltebilirsiniz. Geçen gün başka bir şey için kurcalarken görmüştüm. Bildirimlere vs bakabilirsiniz.


  • ruhen hastayim ben  (18.03.21 12:36:51) 
bildirim içeriklerini gizleyebilirsin ya da komple kapatabilirsin. bu bir hata değil.


  • jelly bear  (18.03.21 12:37:34) 
Telefonu başkasına verirken bi daka bildirimleri kapatayım diyip Bildirim içeriklerini kapatırsam ben elime aldığımda tekrar mı açıcam yani? Benim derdim yelefon başkasının elindeyken bildirimleri görmesin. Yüzümü görmeden neden ekranın kullanılmasına izin veriyor ki? Ful bildirim kapamayı ben de bilşyorum.


  • regina phalange  (18.03.21 12:48:38) 
Bildirim seçeneklerinde 3 tip var. Bu seçeneklerden biri de kilitli ekranda içeriği gösterme seçeneği. Onu kapatırsanız örneğin “1 whatsapp bildirimi” şeklinde gelir.


  • Unde bach canim  (18.03.21 12:54:11) 
face id ile sadece wp bildirimi yapabiliyosun seni gorunce onizleme acma mevzusu. Diger uygulamalarda face gorunce icerik gozukme ozelligi yok. Ya onizmele açik yaparsiniz ya kapali.

telefonla konusurken tus kilidin acik oldugu icin gozukuyor
  • ala09  (18.03.21 13:57:17) 
Telefon ile konuşuluyorken ekran kilitli olmadığı için yüz tanıma ile ilgili değil bu sorun. konuşurken ekranı kilitlersen ve face-id ayarlarında bildirimler kilit ekranında önizlemesiz görünecek şekildeyse görünmemesi lazım. Ekran kilidi açıkken de görünmesin kardeşim diyorsan o zaman face-id değil bildirim ayarlarına girip oradan bildirim görüntüleme seçeneğini değiştireceksin.

benim yüzümü tanıyıp bana göstersin ama başkasına göstermesin diyorsan ekranı kilitlemek şart. ekran açıkken böyle bir seçenek mevcut değil.
  • himmet dayi  (18.03.21 14:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.