[]

Mouse tavsiyesi

Salt işte kullanılmak ve tek harekette yüzlerce sayfayı kaydırabilmek üzere hızlı dönen böyle uçak motoru gibi ses çıkartan tekerli bir mouse aramaktayım. Fareden bunun haricinde beklentim yok oyun oynamak için falan almıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?




 
Logitechin tam istediginiz ozellige sahip birkac faresi var. G502 farelerin tekeri serbest donebiliyor, istediginiz gibi firfir cevirirsiniz.

Bi de MX Master 3 modeli varmis, onun da tekeri cevirme hiziniza bagli olarak ya serbest ya da tik tik donuyormus. Sanirim bu fare daha isinizi gorur, digeri oyun faresi iken bu ofis kullanimina yonelik bi model.

Belki diger farelerinde de vardir bu ozellikler ama benim bildigim bu ikisi.
  • Haldamir  (18.03.21 13:13:15 ~ 13:14:11) 
hp'nin de geniş scroll butonlu, bluetooth üzerinden çalışan bir mouse'u vardı.
onun scroll butonuna basınca serbest dönüşe geçiyor, tekrar basınca tık tık normal scroll fonksiyonuna dönüyordu. fiziksel bir mekanizma gibiydi olayı, ama pil kullanımında çok tasarruflu değildi diye hatırlıyorum.
çok kullanmayan bir arkadaşıma hediye etmiştim, modeli maalesef hatırlayamadım.
  • gkhncnzdgn  (18.03.21 14:41:00) 
mx master kullanıyorum tam bahsettiğin gibi bir scroll ozelligi var.


  • orpheus  (18.03.21 17:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.