[]

Buzdolabı servis

Merhaba,
Mini bir buzdolabım var ve çok ses çıkarıyor. Pazartesi biri gelecek bakmaya, öğlen işten izin alıp eve gelicem de acaba ne kadar sürer bu iş? Problemi ne bilmiyorum ama benim şikayetim acayip çok ses çıkarıyor olması. Bir de acaba içindekileri boşaltmam gerekir mi? Buzdolabı tezgah seviyesinde dolaba gömme gibi.

Teşekkürler

 
Sonradan mı ses yapmaya başladı? Belki de karakteri böyledir, sesli çalışan bir motoru vardır.

Eğer sonradan ses yapmaya başladıysa motor takozları eskimiş/ gevşemiş olabilir, buzdolabınn kendi ayar ayaklarında bir sıkıntı olaiblir (bunu siz de ayarlayabilirdiniz). Fan ses yapıyor olabilir, motor altındaki su kabı yerinden oynamış ses yapıyor olabilir.

Bunların hepsi en fazla yarım saat bir saat içinde bakılıp ahl olacak işler, ses motordan geliyorsa zaten orada söküp bakmaz usta.
  • John Bloor  (18.03.21 09:47:30) 
Bu daireye 1.5 ay önce taşındım ve buzdolabı dahil kiraya. Öncesinde nasıldı bilmiyorum da taşındığımda başlarda da bu kadar çok muydu sesi emim değilim. Beni baya 4 belki 5 haftadır rahatsız ediyor.

Buzdolabının ayar ayakları nedir bilmiyorum da buzdolabı yerde değil, tezgah seviyesinde mutfak dolabına gömülü gibi. Oradan nasıl ne ayar yapabilirdim bilmiyorum. Zaten servise ekstra para vermiyorum, sitenin servisi.

Ses peobleminin yanında bir de son günlerde sanki içindeki gıdalar çok çabuk bozuluyor gibime gelmeye başladı. Bazen vaktinde bitiremiyorım bazı şeyleri de yine de sanki erken bozuluyorlar. Dolap bu ara tıklım tıkış dolu, bu bir sebep olabilir mi?
  • senolll  (18.03.21 12:38:32) 
Dolap içindeyse titreşimden sağa sola çarpıp ses yapıyor olabilir.

Ayar ayakları önde iki ayağında ayar olur sağa sola çevirir yere tam basmasını sağlarız.

Haddinden fazla doluysa dolap soğutma performansı düşer, bu yüzden de aşırı çalışır motor.
  • John Bloor  (18.03.21 12:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.