[]

Avusturya’nin nesi var?

Merhaba. Son zamanlarda siklikla yurtdisinda ucretsiz egitim icin herkes Almanya’yi oneriyor. Bu klasmanda olan avusturya pek onerilmiyor. Orada da egitim cok uygun ve viyana dunyada en yasanabilir sehirler arasinda. Insanlar neden avusturya’yi onermiyorlar? Kucuk bir ulke oldugu icin egitimden sonra orada kalmak daha mi zor goruluyor acaba?




 
Pahalı, küçük ve konaklama imkanları yetersiz olduğu için olabilir gibi bir tahminde bulunabilirim.


  • prole  (17.03.21 13:59:14) 
Bildigimden degil ama Turke, yabanciya cok buyuk irkcilik var deniyor, hatta Avrupa'da bir numara falan deniyor


  • neverletyougodown  (17.03.21 14:01:56) 
Ayrıca mühendislik bölümleri en zor klasmanda değerlendiriliyor. 90 kişilik sınıftan 15 kişi mezun olabildi gibi şeyker duymuştum birkaç yıl önce


  • neysene  (17.03.21 14:13:07) 
Pahalı
Irkçılık daha fazla
Eğitim kalitesi -birkaç okul har- Almanya’ya göre düşük
  • but that was just a dream  (17.03.21 14:47:28) 
ben fransa'da okurken orada kaldıktan sonra keşke viyana'da okusaymışım demiştim. viyana çok kozmopolit bir şehir olduğu için ırkçılık vs. karşılaşmak çok daha zor avusturya'nın geri kalanına göre. gerçekten yaşanılası bir yer aynı zamanda üni ücretleri çok iyi ve de diplomasının geçerliliği de yüksek olacaktır. ayrıca eminim oradan mezun olunduğu taktirde viyana'da iş bulunabilir. ayrıca ankara antlaşmasının bazı maddeleri de aktif avusturya'da.


  • fransiz burjuvasi  (17.03.21 18:56:05) 
Viyana’yi kim seciyor her sene cok merak ediyorum gercekten o kadar yerler varken…

Dogma buyume almanya olarak ve artik viyana’da yasayan biri olarak almanya calim manyagi yapar avusturya ve viyana’yi.

1. Cok pahali olduguna katilmiyorum(kira haric)
2. Irkcilik evet ama genelde muhattap oldugunuz hemen hemen herkes yabanci zaten. Gercek avusturyalilarla biraz zor karsilasirsiniz :)
3. Kendi izlenimlerime gore bence almanya’nin kompleksini yasiyorlar. Biz kucuktuk turkiyeye donduk ve ben daha yeni buraya evlenip geldim ve hep kucuk almanya gibi dusundum. Ama alakasi yokmus ve bence burakilar da herkesin oyle dusunmesinden dolayi biraz alman kompleksliler
4. Viyana icinde yasam cok zor. Trafik inanilmaz durumlara gelebiliyor(metro ve tramwaylar asla soz yok arabasi olan icin soyluyorum).
  • c1b2k3  (17.03.21 21:05:37) 
Unuttum ve ekliyorum;

5. Olarak is imkani cok kisitli. Buro islerinde yabancilari cok zor bulursunuz(ozel sirketleri soyluyorum). Firmalarda beyaz yakalilar icin yine avusturya firmalarinda yabanci zor bulunur. Iscilerse hep yabancidir. Ama is imkani gercekten cok fazla degil. Turizm, tarim ve yan sanayi uzerine bi ulke. Arti petrol cikariyor tabi.
  • c1b2k3  (17.03.21 21:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.