[]

Neden ön kamerada kötü, arka kamerada iyi çıkıyorum?

Normalde insanlar önde iyi arkada kötü çıktıklarını söylerler ama bana da ön kamerada çekildiğim fotoğraflar çok kötü geliyor. Resmen suratımdaki tüm asimetriler belli oluyo kabak gibi burnum, yüz şeklim vs. Ama arka kamerada daha normal bi görüntü oluşuyor. Ayna durumu var biliyorum ama zaten ön kamerayla çektiklerim diğer insanların gördüğü şekilde çevrilse de her türlü daha kötü çıkıyor:( İnsanlar beni ön kameradaki gibi mi görüyor?




 
o bende de oluyor, dehşete düşüyorum, sanki özel bir yazılım yüzümü çarpıtmış sıkıştırmış gibi, insanlar kesinlikle o şekilde görmüyor onu biliyorum ama sırrını çözemedim. megapiksel olayı ile de açıklanabilecek bir şey değil.


  • ckisc  (17.03.21 13:34:13) 
Hangi telefonu kullanıyorsunuz

Kamera ayarlarından en boy oranını 16.9 yerine 4.3 seçerseniz selfieler daha iyi olur
  • freebird5406_2  (17.03.21 13:42:47) 
ön kamera daha geniş açıdır(bir kol mesafesinden herkesi alsın diye), arka kamera daha normaldir (35-50mm civarı)

bkz: i.ibb.co
  • nhk ni youkosu  (17.03.21 13:51:42 ~ 13:52:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.