[]

Kabalcı yayınları

Bu yayınevi neden battı ya? O kadar saçma sapan kitaplar basan, onlarca yayınevi batmaz da ayakta kalırken, böylesine ciddi işler yapan, hem baskı hem içerik anlamda bu kaliteye ulaşan bir yayınevi niye batar?




 
Çünkü fazla kaliteli eserlerin pazarı gayet küçük. Üstüne bir de kaliteli baskı, belki de pazarlama eksikleri eklenince kaçınılmaz bir durum.


  • whoosie  (17.03.21 09:56:34) 
kardeşler arası anlaşmazlık oldu.
kız kardeşlerden biri sinanpaşa pasajının altında ".... kabalcı" adıyla devam ettiriyordu en son. diğerleri de başka markaya sattı diye biliyorum/devretti yani dükkanı ve isim haklarını.

tam bir kafasızlık örneği.
ne gelen hayrını gördü bence ne de kabalcılara uzun vadede yaramıştır. işletme konusundaki başarısızlıkları başka bişey değil. kendin ilgilenmiyorsa başkasını tut. bizi çağırsalardı işletme müdürü olarak. çok kızgınım valla :D
orası bi kültürdü, sadece yayınları/çevirileri değil.. müzikle ilgilenen abiler, üst kattaki mini cafe falan.
ay düşündükçe sinirleniyorum. tam kafasızlık.
  • rewlack  (17.03.21 11:50:59) 
kendi hırslarından battılar. evet bir dönem parası olanlar için çok nezih bir ortam sunuyorlardı, diğerlerine de sen gelme ulan diyorlardı, fiyatları hatırlayan hatırlar. dandik kore morning glory ürünlerine bir ton fiyat çekiyorlardı. buradan şehname kitabını edinmiştim (okul kütüphanesinden). aşağı yukarı yarısında kitap birden bire bitiyordu. bunun sebebini facebook sayfasında yorumda sordum hani kitabın devamı gelecek mi vs. hiçbir cevap gelmedi, bir süre sonra ki uzun bir süre, bir ürünü 20 katına satmak yerine biraz şu kitap sorularıyla ilgilenseniz falan yazdım saniyesinde sildiler. ciddiyetsiz bir yerdi genel olarak. başta çok kaliteli ürünlerle başlayıp sonra 1 milyoncuya dönmeye, "gençler ortam var bekleriz" demeye başladılar.


  • ckisc  (17.03.21 12:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.