[]

Her lipbalm kullandığımda uçuk çıkıyor?

Normalde hiç uçuk çıkmaz ama ne zaman kız arkadaşım lipbalm hediye etse kullanmaya başladıktan birkaç hafta içinde uçuk çıkıyor.

Son beş yılda 3 - 4 kez kullandım ve her seferinde böyle oldu.
Bu bir tesadüf olabilir mi?

 
lipbalm ı sizden başka biri kullanıyor mu?
kullanmıyorsa üreticisiyle iletişime geçin. çok ilginç bi olay.

  • sttc  (16.03.21 14:08:38 ~ 14:08:58) 
Bildiğim kadarıyla uçuk için bağışıklık sisteminin düşmesi, susuz kalmak, ateşlenmek vs gerekiyor. Diğer sebepleri ekledikten sonra sonra lipbalm uçuk çıkardı denilebilir. Virütik bir hastalık uçuk. sttc dediği gibi imalatçıyla da görüşülebilir. Başkalarının aldığı Kozmetik ürünleri kullanmayın!


  • cliquot  (16.03.21 14:20:16) 
Ürünü sadece ben kullanıyorum.
Blistex, Nivea, Dermoskin markalar, hepsinde aynı.

Sağlığıma çok dikkat ediyorum, uçuk çıkacak bir durum olmadı aslında.

Tamamen tesadüf de olabilir. Ama bu ürünleri kullandıkça dudaklarımda bir kuruluk hissediyorum ve ertesi gün uçuk çıkıyor.
  • hadi ya la  (16.03.21 16:44:46) 
kkız arkadaşın sana vermeden önce bi deneyip veriyordur. ondan da sana gçiyordur


  • papuayenigine02561  (16.03.21 21:26:03) 
Ben de lipbalm sürdüğümde dudaklarım kısa süre sonra bi ısınıyor, bi kuruyor :/ Resmen çorak topraklar gibi oluyor, bu yüzden uzun süredir zeytinyağı falan sürüyorum balm yerine.
Sizin de öyle bir kuruma varsa onunla birlikte mi geliyor uçuk acaba?

  • somethinginthewayshemoves  (17.03.21 03:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.