[]

avukatın başka bir avukata işi yaptırması

selamlar, eski iş yerime açtığım bir dava var. daha önce çalıştığım bir avukat vardı bu yüzden kendisine bahsettim, davayı almaya istekli oldu ama başında "iş hukuku çok uzmanlık alanım değilim ortağımla beraber süreci yürüteceğiz ama vekil olarak ben temsil edeceğim sizi mahkemede" dedi. ben de tamam dedim. bu gibi konularda çok aşinalığım olmadığı için size danışmak istedim.
işler şöyle ilerliyor, mesela arabulucuktan çıkıyorlar beni temsil eden avukatım arıyor bilgi vermek ve bir şey sormak için benden aldığı bilgiyi ortağına aktarıyor, dönüşü de ondan gelen bilgiyle yapıyor. veya işte dilekçe hazırlanacak, dilekçeyi ortağı yapıyor, kendisine bir şey sorunca ortağıma soracağım diyor vsvs. 2 defa telekonferans yaptık avukatım önce beni aradı ve sonra ortağını telefona bağladı ve çoğunlukla ortağı ile ben konuştuk çünkü asıl işi ortağı yürütüyor.

bu alışılageldik bir durum mudur? kafaya takmaya gerek var mı?

 
anormal değil. herkesin uzmanlık alanı var. avukat bu işi kendi yapmaya kalkıp, tam hakim olmadığı için kaybetse daha mı normal olacak?


  • co2s2  (16.03.21 11:21:05) 
çok normal. rahat olun


  • ayağiniza gelen overlokçu  (16.03.21 11:40:28) 
Genelde görülen bir durum hukukta fazla spesifik alan mevcut hepsinde uzman olmak kolay değil meslektaşlar arası yardımlaşma sıradan bir durum


  • apocalipy  (16.03.21 11:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.