[]

Sokağa çıkma yasağı cezası ne zaman gelir?

Aralık ayında haftasonu yasağı getirildiğinde yasaktan haberim olmadığı için sokağa çıktım ve polis kimliği alıp fotoğrafını çekti ve ceza evine gelir dedi. Bana ihtarname falan da imzalatmadı.

3-4 ay geçti hala gelmedi. Konum istanbul olduğu için uzun sürer diye düşündüm ama kimisine 6 ay sonra gelmiş. O kadar uzuyor mu? İtirazda bulunacağım için tebligat gelme süresini kaçırmamam gerekiyorda


 
  • phonex  (15.03.21 00:43:59) 
@phonex yani?
Bunu zaten biliyorum da soru bu değil.

  • neysene  (15.03.21 07:53:39) 
Soruya cevabım yok. Ama, itiraz süreniz zaten tebliğatla beraber başlar. O yüzden tebliğatın gelmesinden önceki aşamanın önemi yok.


  • kojonotsuki  (15.03.21 09:24:05) 
kimlik fotoğrafı çekerek yapamıyorlar galba onu. tutanak tutulması ve imza atmanız gerekiyor diye biliyorum. o yüzden gelmeyebilir de.


  • argent dawn  (15.03.21 13:03:41) 
tebligatı muhtara da yapabilirler ki kanunen kabul sayılıyor. ara ara internet vergi dairesini girip kontrol edebilirsin. yediğin bir ceza varsa vergi dairesine girdiğinde borç kısmında karşına çıkacaktır. geç gelmesi olağandır. emniyet işlem yaptıysa, kaymakamlığa, kaymakamlık defterdarlığa, oradan vergi dairesine falan gidiyor. süreç uzun şehir kalabalık.


  • phonex  (16.03.21 18:15:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.