[]

Covid testi

Arkadaşlar bu testi yaptırıp da mesaj olarak geçici izolasyondasınız diye mesaj alan var mı? Sonuç negatif çıkana kadar izolasyon demenin anlamı var? Acaba pozitif çıktı ama onaya mı gidecek diye?




 
1 kere devlette bir kere de özeldd yaptırdım. Herhangi bir mesaj gelmedi bana. (ikisi de negatif çıktı)


  • Arthur Dayne  (14.03.21 11:03:48) 
Temaslı olabilir misiniz?


  • Mirket  (14.03.21 11:26:17) 
Test yaptırdığımda sonucunuz çıkana kadar kendinizi izole edin gibi bir mesaj gelmişti.


  • red morning  (14.03.21 11:49:25) 
şimdiye kadar onlarca test yaptırdım. biri pozitif çıktı. ara sıra kafarı esince atıyorlar bu mesajı. endişelenmenize gerek yok


  • oekuklu  (14.03.21 12:18:14) 
test yapıldığı anda riskli olarak gösteriliyor zaten. negatif çıkınca risk kalkacaktır. eğer temaslı olarak işaretlenmediyseniz.


  • burya  (14.03.21 12:30:59) 
Aslında bu uygulamaların hepsi, tek tek, detaylı bir şekilde covid19.saglik.gov.tr de yazıyor ve sık sık güncelleniyor ama kimse okumuyor tabi.

Test yaptırdığın an belli bir süre riskli oluyor statün ve evde kalman gerekiyor o süre içinde.

Ama sağlık bakanlığının sms sisteminde bazen sıkıntı oluyor 1 ay önce aldığım e reçeteyi filan gönderiyor kendi kendine.

En sağlıklı bilgi hes uygulamasında (izolasyonun başlangıç ve bitiş tarihleri vs.)
  • infernalcadre  (14.03.21 14:19:29) 
test yaptırdığınız için haliyle riskli oluyorsunuz ve evde kalmanız gerekiyor. sonuç negatif gelirse risk kalkıyor. pozitif gelirse devam ediyor. hes uygulamasından da takip edebilirsiniz.
test yaptırıp bütün gün gezip dağıtanlar olduğu için ekim kasım gibi bu uygulamaya geçildi.

  • red g  (14.03.21 16:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.