[]

16 ya da 24 kanal dvr sistemi?

Depo alanı için 16 kameralı, 16 ya da 24 kanallı bir dvr sistemi kurmak istiyorum. Kendim kurmak istiyorum. Dahua NVR4216-4KS2 seçeceğim gibi. Siz ne önerirsiniz? Bambaşka marka ve sistem de mantıklı ise kabulüm. Kamera ne alayım? Makul birşeyler bulursam 2 adet starlight kamera da düşünüyorum.




 
dahua fiyat performans olarak iyidir, ülkemizde en yaygın kullanılan marka sayılır, teknik destek döküman anlamında her türlü şeyi internette bulabilirsin.

1-dvr demişsin ancak verdiğin linkte ki cihaz nvr, ip kameramı kuracaksın, yoksa ahd-hdcvi mi kuracaksın.

2-linkte ki ürünün iki adet 6 tb hdd girişi var 16 ip kamera 1080p kayıt için kaç günlük kayıt süresi istiyorsun.

3-ip kamera kullanacaksan kamera enerji beslemesi için poe switch kullan, mesafe 100 mt'nin üzerine çok çıkmıyorsa. poe'li nvr cihazları var ancak çok sesli çalışıyorlar, ve cihaz kendi işini yapsın ayrı bir poe switch al derim.

4-ahd- hdcvi sistemlerin donanımları hdcvi sistemlere göre daha ucuzdur ancak kaliteli bir görüntü için rg6 kablo kullanmak gerekir, ayrıca enerji kablosu çekmen gerekir, her kamera kablosunu dvr'a kadar taşıman gerekir bunlarda ekstra maliyettir, görüntü kalitesi ip sistemlerin bir tık altındadır.

5-starlight kameraları gözünde çok büyütme reklam edildiği kadar iyi değil.
  • sealth  (13.03.21 12:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.