[]

CV fotoğraf

CV'ye biyometrik fotoğraf eklemek kötü bir fikir mi? Normalde biyometrik olmayan, hafif gülümsediğim bir fotoğraf var. LinkedIn ya da diğer kariyer siteleri için biyometrik fotoğraf uygun olur mu?




 
kötü fikir değil şahsen ben ekledim vesikalık


  • jelly bear  (12.03.21 02:29:20) 
ben biometrik tercih etmezdim. sıfır ifade falan böyle robotik bir çalışan imajı vermek istemem.


  • uuth  (12.03.21 07:23:08) 
cvlerde o kadar acayip fotoğraflar kullanılıyor ki vesikalık fotoğraflar pozitif anlamda direk ilgi çekiyor. eli yüzü düzgün, gülümsediğin bir vesikalık iş görür.


  • tantunisultansuleyman  (12.03.21 08:13:44) 
ben cvye eklemiyorum fotograf. linkedin de glorified facebook oldugu icin herkes kafasina gore bi fotograf koyuyor.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.03.21 08:49:56) 
gerçekten cv'lerde o kadar saçma fotoğraflar oluyor ki, normal vesikalık fotoğraf koyan birisi direkt bir adım öne çıkıyor.
ben biyometrik tercih etmezdim. robot gibi durulan bir fotoğraf yerine hafif gülümsenmiş normal vesikalık daha iyi olur.

  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (12.03.21 12:23:54) 
ben koyuyordum, gülümsemeyen bir fotograftı ama boyutu biraz daha buyuk bir biyometrik oldugu için kıyafetim vs güzelce görünüyordu


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (12.03.21 12:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.