[]

optikçi var mı aranızda, gözlük camından ve markalardan anlayan?

seiko gözlük camı ve firması hakkında danışmak istediğim bazı şeyler olacak.




 
sorun burdan biz de faydalanalım. ben de gözlük camı araştırıyorum mesela


  • sen nasıl bir insansın  (11.03.21 22:17:48) 
optikçi değilim ama uzun zamandır gözlük kullanan biri olarak eğer numaralarınız çok büyük değilse cam için astronomik rakamlar ödememenizi tavsiye ederim.


  • Gunter  (11.03.21 22:19:37) 
40 liradan 1250 liraya geldi geçen gün bir yerde hesaplatırken.
Ben de bizi mi yiyorsun diyip çıktım. Bana da lazım tanıdık varsa :)

  • neymis  (11.03.21 22:21:05) 
Uzun zamandır gözlük takıyorum,35 sene kadar.Göz numaralarım hep yüksek.Uzak yakın ve astigmatın aynı camda kullanıyorum artı yüzde 55-60 civarı inceltilmiş olarak.Haliyle kaliteli markalı camlar kullanmak zorundayım.Şimdiye kadar hep Hoya kullandım.İlk defa satıcının gazına gelip Seiko aldım,pek memnun değilim.Göz grup mağazasından almıştım,çerçeveye de doğru düzgün oturtamadılar,kısa süre sonra çerçeve de çatladı.Ben tavsiye etmem,bir sonraki camlarım kesinlikle Hoya olacak.


  • arenas  (12.03.21 02:05:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.