[]

İnsanlar nasıl delirmeden Müge Anlı'yı veya benzer programları izliyor?

Merhaba arkadaşlar,

Ya bu sıralar annem babam izlediği için Müge Anlı'nın, Didem Aslan'ın, Serap İzgü'nün programlarına bazen ister istemez maruz kalıyorum. Ya öyle şeyler var ki bu programlarda bu insanlar nasıl her gün ekran başına geçip normal bir şey izliyormuş gibi izliyor cidden aklım almıyor. Bizimkilere böyle şeyleri izlememelerini söylüyorum ama "Bakacak başka ne var?" diye bana kızıyorlar. 5 dakika bile baksam deliriyorum o derece.

Ne biçim insanlar yaşıyor bu ülkede artık cidden aklım hayallim almıyor. 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek skandallar, mide bulandırıcı olaylar, suçlar burada gün yüzüne çıkıyor. Vallahi içim sıkıldı artık. Hangi zamanda yaşıyoruz biz? Bu insan müsveddeleri yüzünden kimseye güvenimiz de kalmadı artık. Her an tetikte mi olmamız lazım? Ben hayatımı paranoyak bir manyak olarak geçirmek zorunda mıyım ya? Valla ruh hastası olacağım artık. Ya bakın 5 dakika diyorum 5 dakika! 5 dakika tahammül edemiyorum, çıldırıyorum düşününce. Önceleri o kadar sallamıyordum ama artık her gün başka bir olay çıkıyor. Yuh diyorum bu kadar da olamaz ama oluyor. Ya kim bilir ülkeyi karış karış gezip didik didik arasak kim bilir daha ne olaylar çıkacak! Gitmek istiyorum artık neresi olursa olsun, yeter ki kafam rahat olsun, gerekirse cehennemin dibi de olur.

Ya en bombası da büyük kısmının Müslüman geçinen tayfa olması. Müslüman olmasalar nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum. Yemin ediyorum delireceğim artık! Şu topraklarda Dexter gibi biri olsa yemin ederim adamın elindeki kan kurumazdı. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

 
Dünyada bir tek Türkiye de sapık cani tecavüzcü hırsız psikopat var. O yüzden gitmeniz iyi olur.


  • trgydl  (11.03.21 16:58:28) 
insanlar deli. insan gerçekten ziyandadır.


  • ensar  (11.03.21 17:00:00) 
bu hırçınlıkla nasıl yaşıyorsun. biraz salsan iyi olur.


  • dafuq  (11.03.21 17:08:40) 
"Müslüman olmasalar nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum." Müslüman olmayıp günaha girmemeye dikkat eden Hristiyan olsalardı belki de bu kadar kötü olay yaşanmazdı. Bunun dinle bir ilgisi yok. Şunu da söylemeden olmaz. Gerçek Müslümanlık bu değil. Zaten Müslüman olmaya dikkat etselerdi bu olaylardan kaçınırlardı. Neden izliyorlar? İçinde yaşadıkları toplumun sağlık durumunu az da olsa bilmek onlar için iyi. Bu sayede sizin de belirttiğiniz gibi kimseye güvenmemeyi, dikkatli olmayı öğreniyorlar.


  • dissendium  (11.03.21 17:12:28) 
bana ilginç gelen bu olayların olması değil, dünyanın her yerinde bir sürü saçma olay oluyor, hatta bizde nispeten az bile denebilir. ilginç gelen kısmı insanların her allahın günü böyle olayları izleyerek güne başlamak istemesi. gerçekten çok çok garip. amerikan tarzı reality show kafası işte.


  • roket adam  (11.03.21 17:16:12) 
Trgydl +1. Gercekle bas edemiyorsaniz kendi sanal dunyanizi yaratin ve orada mutlu olmaya deneyin. Hayat lay lay lay yesillikler guzellikler icinde bir tiyatro degil. Insan olmak rezil bir sey ayrica, orda gordugunuz insanlar sandiginiz kadar sizden uzak degil, o kisiler is arkadaslarimiz komsularimiz akrabalarimiz. Basinizi cevirmek istiyorsaniz pekala cevirebilirsiniz. Ama ergen bir tavirla "bunu izleyen nasil normal kaliyo yaaa ben mi cok duyarliyim" tavrinizin ciddiye alinacak bir tarafi yok. Hayat bu, bu kadar.


  • ala09  (11.03.21 17:21:23) 
Size kesinlikle hak veriyorum. Görmemek dinlememek yolunu seçtim ben. Başka türlü hastalık sahibi oluyorsun.


  • suicides underground  (11.03.21 17:42:38) 
Ne babam ne de manita izletiyor bu programı ama ben kendim izliyorum. Ayrıca dissendium +1

Paranoyak ediyor doğru ama bir izleyince bırakamıyorsun ki sürekli yeni olay başlıyor.
  • Hallegadola  (11.03.21 18:14:07) 
Bende dayanamıyorum. Savcıları düşünüyorum, kim bilir neler duyup neler görüyorlar. En güzeli izlememek. Ne demişler, cehalet erdemdir


  • cometome  (11.03.21 20:06:52) 
Bakış açısı olabilir. Müge Anlı’yı tamamen adli yönden izliyorum. Olayların giriş gelişme ve sonuç örgüsü keyif veriyor (olayların kendisini umursamıyorum)

İzleyememeni garipsedim ama ne var ki bunda. Her gün çok çok daha kötüleri yaşanıyor ülkemizde. Yani izlemek bana zarar vermiyor ki tam aksine “vay be demek ki böyle adamlara dikkat edelim” “demek ki böyle olursa şöyle davranalım” gibi çıkarım yapıyorum.

Sonuçta bizler vahşi doğada canlı kalmaya çalışanlarız, ponçik ponçik hayat ne güzel diye ortada gezemeyiz sürekli, temkinli olmak şart.
  • infernalcadre  (11.03.21 20:23:52) 
haklısın, benzer şeyler düşünüyoruz.
bu tip programlar anksiyeteyi tetikliyor, izlemiyorum ama yine de sosyal medyada filan bir şekilde karşıma çıkıyor. rahatsız oluyorum ben de.

  • elma  (11.03.21 22:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.