[]

Diş ağrısı için ağrı kesici tavsiye

Selamlar duyuru ahalisi,

En sağ arka dişim bir süredir çürüktü ama bu corona mevzularından dolayı gidemedim doktora.. Şimdi anladığım kadarıyla bi apse yaptı çünkü dişe baskı hassasiyeti baya artmış durumda :( Arveles içiyorum ama çok işe yaramıyor. P.tesiden önce doktora gidemem. Ağrı kesici tavsiyeniz var mı?


 
Doktor tavsiyesi olmadan kullanmamak şartıyla Tavsiyem alveres idi, ama o geçirmediyse bir de Aprol Fort var. Aprol Fort benimkinde daha az etkiliydi Arveles’ten ama denenebilir.

Her şeyden önce tavsiyem ağzı temiz suyla gargara yapıp temizleyip kesinlikle şekerli gıdalardan, özellikle içeceklerin tamamından uzak durmak. Ama tamamından.
  • deneme  (10.03.21 05:29:31) 
Apse varsa antibiyotik kullanmak gerek. Benim dişçim Augmentin verdi. Gideceğiniz diş hekimine telefonla arayıp sorsanız tavsiyede bulunur aslında.


  • msb  (10.03.21 06:47:32) 
bence de antibiyotik için önden danışmakta fayda var. ama diş için genelde apranax içerler.


  • elorelia  (10.03.21 09:38:15) 
arveles işe yaramıyorsa sıkıntı büyümüştür.
bu noktadan sonra ağrı kesici bulsanız bile nir noktadan sonra işe yaramayacak ve dişciye gideceksiniz.
bence şimdiden gidin.
  • aslindasorunumpsikolojik  (10.03.21 10:02:04) 
leodex


  • ensar  (10.03.21 10:09:50) 
cataflam iç bence .. benim küçük kırmızı mucize ilacım .
diş ağrısından çok korkan biri olarak sürekli evde bulunduruyorum . işe yarıyor .

  • devilone  (10.03.21 13:23:06) 
Apranax, kesin bilgi yayalım = )


  • anarsik kurbaga  (11.03.21 13:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.