[]

İzmir Karşıyaka kiralık oda (talep)

Merhaba,

Şu an İstanbul'da yaşıyorum ve uzaktan çalışıyorum. İşler bir yıl daha uzaktan devam edecek.. İzmir Karşıyaka'ya taşınma planlarım var. Ev arkadaşı arıyorsanız veya odası olan birini tanıyorsanız mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz. Kendimle ilgili ayrıntılı bilgiyi ilerleyen asamada paylaşmaya açığım. Evin diğer sakininin yasi veya cinsiyeti önemli değil. Temel beklentilerim temizlik, düzen ve uyum. Erkek birey, 28.


 
Zamanında çok aradım KSK da, gerçekten rezil evler, odaklar denk geldi. Bütçeyi bilemem ama Şemikler tarafında temiz 1+1 daireler vardı, radarına bunu da eklemende fayda var


  • kondansator  (10.03.21 08:25:02) 
Oneri için teşekkürler, bakacağım. Aksoy tarafına niyetliyim. Sokaklarini, sakinligini ve sahile yakınlığını çok sevdim ama evler büyük ve pahalı. Bu civardaki büyük evler oda paylaşımı için çok müsait görünüyor. Kiralar 2.5-3 civarında, ikiye bölününce benim için makul seviyelere geliyor.


  • now im back  (10.03.21 13:41:03) 
Aksoy'dan geçen sene taşındım Bahçelievler tarafına. Aksoy'da aldığınız rahatı, sakinliği orada da bulabilirsiniz, kiralarda bi tık daha makuldür aksoya göre. Sahile yakınlığı da neredeyse aynı. Alaybey - Bahçelievleri'de değerlendirebilirsiniz.


  • IcedFlames  (10.03.21 14:23:48) 
Biraz bakındım. Alaybey ve Bahçelievler iki farklı yer gibi anlıyorum. Alaybey karsiyakanin biraz daha ilerisinde. Bahsettiğim kıstasları karşılıyor ve güzel görünüyor. Bahçelievler karşıda görünüyor. Hatay tarafını tavsiye etmişlerdi ama 'yokuslu' olduğunu duyup biraz soğuk yaklaşmıştım. Haritada yakin görünüyorlar orası nasıldır hic bilmiyorum. Biraz daha bakınayim. Aksoy tecrübeniz nasildi? Birkac defa gelip kalma şansım oldu. İstanbulda yaşayan biri olarak cenneti bulmuşum gibi hissediyorum ve bu kadar güzel olamaz düşüncesiyle eksiğini arıyorum resmen. Orman müdürlüğünün olduğu caddeden her geçtiğimde nasil oda bulabilirim diye düşünüyorum.


  • now im back  (11.03.21 01:26:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.